Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1831177
Aktif: 104
Bugün: 6147
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Üyelerimiz Mutlaka Hasar Tespit Raporlarını Almalı


Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, 8-9 Temmuz 2023 tarihlerinde Düzce genelinde meydana gelen su taşkınlarından etkilenen Düzce TSO üyelerinin Düzce Çevre ve Şehircilik Müdürlüklerine başvurarak hasar tespit çalışmaları ile Düzce Defterdarlığına başvurarak Zarar Tespit çalışmalarını yaptırmalarını, alınacak olan raporların olası afet bölgesi ilanında devlet destek ve hibelerinden faydalanabilmeleri için hayati önem taşıdığını söyledi.

8-9 Temmuz 2023 tarihlerinde Düzce’de yaşanan yoğun sağanak yağışları dolayısıyla özellikle Melen çayı etrafında konuşlanan Düzce TSO üyeleri önemli derecede maddi hasara uğradı. Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ali Gelinoğlu ile birlikte, su taşkınlarından zarar gören üyeleri ziyaret ederek oluşan hasar ve düzenleme çalışmaları hakkında yerinde bilgiler alarak, firmaların durumunu yerinde inceledi.

Alınan tüm önlemlere rağmen yaşanan taşkınların üyelere verdiği zarardan dolayı üzgün olduklarını belirten Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Hafta içinde gerek AFAD gerekse Düzce Valiliğimiz birçok önlem almış, su taşkını olma ihtimali yüksek olan bölgelere ekiplerini konuşlandırmışlardır. Yerleşim yerlerinden birçok vatandaşımız tahliye edilerek risk en aza indirilmiştir. Fakat alınan tüm önlemlere rağmen özellikle Melen çayı yakınında bulunan üyelerimiz maalesef taşkınlardan etkilenmiş ve ciddi şekilde maddi hasarlar meydana gelmiştir. Biz de Düzce TSO Yönetimi olarak derhal sahaya intikal ederek üyelerimize destek olmaya çalışıyoruz. Üyelerimizi ziyaret ederek oluşan hasarın boyutlarını yerinde görmeye, üyelerimize destek olmaya gayret ediyoruz. Bu noktada herhangi bir can kaybı yaşamamamız en büyük tesellimiz olmuştur. Maddi hasarlar konusunda ise yaptığımız ilk görüşmelerde etkilenen alanın fazla olması dolayısıyla önümüzdeki günlerde bölgenin afet bölgesi olarak ilan edilmesinin muhtemel olduğu bilgisine ulaştık. Üyelerimizin zaman kaybetmeden Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile iletişime geçerek hasar tespit raporu ile Düzce Defterdarlığına başvurarak Zarar Tespit çalışmalarını yaptırmalarını konusunda bilgilendiriyoruz. Edinecekleri bu raporlar ile olası afet bölgesi ilanında hasarlardan oluşan maddi kayıpları daha etkin şekilde telafi edebileceklerdir. Devletimiz bu kayıpları karşılayacak ve yaraları saracak güçtedir. Bu vesileyle yaşanan taşkınlardan etkilenen tüm üyelerimize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah beterinden korusun temennimizi yineliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber tarihi: 10/07/2023
Haber Okunma: 200
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: 100 BİN YOLCU ÜCRETSİZ SEYAHAT ETTİ
Sonraki: EKİPLER GÜNÜN İLK IŞIKLARI İLE HASAR TESPİTİ YAPTI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com