Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1831318
Aktif: 33
Bugün: 119
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Semih Çemşit,zehir zemberek açıklamalarda bulundu.


 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Semih Çemşit, Düzcespor yönetiminin istifasının ardından Belediye Başkanı Faruk Özlü ile alakalı zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
Düzcespor başkanının ve yönetiminin istifasını üzüntüyle öğrenmiş bulunduklarını belirten Cemşit, “22 yıl sonra Düzce’ye büyük şampiyonluğu getiren, takımı düştüğü bataklıktan çıkaran, Düzcespor başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetimine bugüne kadar gösterdikleri emek için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Düzcespor Büyük Bir Sivil Toplum Kuruluşudur
İstifaların ardından açıklamalarda bulunan Cemşit, Düzcespor’un, Düzce’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, “Gencinden yaşlısına Düzceliler’in tek yürek oldukları, sevindikleri, üzüldükleri yerin adıdır Düzcespor. Düzcespor, Düzceli sporsever gençlerin yuvasıdır. Bu yuvanın sahipsiz kalmasının en büyük sorumlusu Düzce Belediye Başkanı Sayın Faruk Özlü’dür. Günümüz Türkiyesinde ve günümüz futbol piyasasında il takımlarının en büyük destekçisi o ilin belediyeleri olmalıdır. Maalesef ki bizim belediyemiz Düzcespor’a pazar yeri açtırmak ve ziyarete gidip çamaşır makinası, buzdolabı hediye etmekten başka hiçbir fayda sağlamamıştır. Bu durumda iş insanlarının ve eşrafın, artan maliyetlere dayanmasının imkanı yoktur.” dedi.
Uyarılarımızı Yapmıştık
Sezon başından,bu istifaların geleceğini hepimiz gördüklerini dile getiren Cemşit, “Görevimiz gereği basın yoluyla, Faruk Özlü’ye gerekli uyarılarımızı yapmıştık. Ancak Sayın Faruk Özlü ,Düzce’nin değerleri konusunda sessizliğini koruduğu gibi Düzcespor konusunda da hiçbir adım atmamıştır. Bırakın yardım etmeyi, şampiyonluğa giden liderle aynı puanda olan takımın stadını yıkmıştır. Tahmin ediyorum ki Türkiye’de böyle bir durum daha önce hiç olmamıştır. Şampiyonluğa giden lider olan takımın stadını yıkma şerefi Faruk Özlü’ye nasip olmuştur. İşin “Özü” budur.” şeklinde konuştu.
Ruhi Kurnaz Kadar Olamadı
Geçmiş dönem şampiyonlukları dile getiren Cemşit, “1999 yılında, Düzcespor şampiyonluğa giderken o dönemin belediye başkanı Ruhi Kurnaz’ın emeklerine bütün Düzceler şahit olmuştur. O dönemin kulüp yönetimi ile beraber elele vererek Düzcespor’a bu başarıyı getirmiştir. Tabii ki Sayın Faruk Özlü’ün o dönemleri bilmesine imkan yok. Günün sonunda baktığımızda Sayın Faruk Özlü, Ruhi Kurnaz kadar olamamıştır.” dedi.
Çuvaldızı Kendimize
İstifaların ardından asıl sorumlunun, duruma sessiz kalan Düzcesporlularda olduğunu belirten Cemşit, “Bir eleştirim de bizlere yani Düzcespor sevdalılarına. Siyasetin rengi ne olursa olsun Düzcespor siyaset üstü bir durumdadır. Ve bu nedenle Düzcespor sevdalılarının ilin idarecisine tepkilerini koyması zorunludur. Eğer bizler ilin idarecisine tepkimizi göstermez, sessiz sedasız stadın yıkılışını izler, Düzcespor’un amatör lige kadar düşüşünü takip etmek zorunda kalır isek, bu ayıp bütün Düzceliler’in ayıbıdır.
İşin “Özü” Kaynak Bulmak
Düzcespor’a kaynak bulmanın bu kadar zor olmaması gerektiğini dile getiren Cemşit, “Eğer ki Sayın Faruk Özlü, Düzcespor’a kaynak yaratmak isteseydi elindeki imkanlar içersinde Düzcespor yetecek kadar kaynak sağlayabilirdi. Ancak bir çok konuda olduğu gibi Düzce’nin değerlerini önemsemeyen belediye başkanı, Düzcespor’u da yönetimini de yüzüstü bıraktı. Yönetim seçilirken verdiği sözlere rağmen, şimdiki sessizliği her şeyi açıklamaktadır. Sayın Faruk Özlü, kaynak bulmakta sıkıntı çekiyor ise her kamu ihalesini alan inşaatçı dostlarına gitsin. Belediye ve şirketlerinde ihaleleri çok seven yöneticilerine gitsin. Onu da yapamıyorsa Ankara’daki çok mühim dostlarına gitsin ve Düzcespor’a gereken yardımı yapsın. Bu yazıyı tarihe not düşmek için kaleme alıyoruz ancak biliyoruz ki huylu huyundan vazgeçmez kibir abidesi belediye başkanımız her zamanki gibi kafasına estiğini, kafasına estiği zaman yapar. Burada en çok üzülenler Düzcesporlular olur. Düzcespor,a yapılan bu zorbalık tarihe not düşülür ancak bunun ayıbı da bize kalır.” şeklinde konuştu.

 

 

Haber tarihi: 26/06/2023
Haber Okunma: 325
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: TERAS KATINDA KENEVİR
Sonraki: Yağlı Karaciğer Hastalığına Dikkat!




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com