Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1831302
Aktif: 38
Bugün: 95
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Düzce Merkez İlçe Başkanlığına Aday Sinan Doğan Bir konuşma Yaptı


 

Değerli Cumhuriyet Halk Partililer,
Kurucu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bize emanet ettiği ÜLKEMİZİN özgürlükçü, bağımsız, yılmaz NEFERLERİ,
Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hepiniz hoşgeldiniz.
*Çok onurlu ve sorumlu bir GÖREV için karşınızdayım.
*Değerli Cumhuriyet Halk Partililer,
Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin bağımsızlığını ve özgürlüğünü temsil eden partidir. Bu partinin her bir üyesi de çıkışını ve gücünü Kuvâ-yi Milliyeden alan Mustafa Kemal’in askerleridir. Bu partinin diğer partilerden en önemli farkı Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir şahıs partisi olarak kurulmamasıdır. Bir dava ve o dava ile ilişkili ilkelerin partisi olarak kurulmuştur.
*Bugün artık Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve toplumu ağır krizler, çözümsüz sorunlar, dağılmış geniş kitleler, ayrışmış kimliklerle bir yol ayrımındadır. Bu nedenle bizlere büyük sorumluluk düşmektedir.
*Bu yıl 9 Eylül’de, Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümünde, 100. Yaşını kutlayacak olan dev çınarımız, Cumhuriyet Halk Partimiz, ülkemizin aydınlık yarınlarının inşa edilebilmesi için, daha fazla çalışmak zorundayız.
*Ülkemiz sadece ekonomik anlamda değil; siyasi, hukuk, eğitim, sağlık alanında da derin bir bozulma, çürümüşlükle, yozlaşmayla karşı karşıyadır.
*Seçim sürecinde, iktidar partisinin bırakın demokrasiyi, toplumsal barışı tehlikeye atmak gibi bir kaygısı olmadığını gördük. Belli ki bundan sonra da aynı anlayış devam edecek.
Değerli Cumhuriyet Halk Partililer,
Bildiğiniz üzere 15 gün arayla 2 seçim geçirdik. 46 yıl sonra Düzce ili olarak Cumhuriyet Halk Partisinin ve Millet ittifakının ilk milletvekilini kazandık. Bu bağlamda tüm ittifak partilerinin il ve ilçe teşkilatlarına teşekkürü borç bilirim.
Şimdi oturma zamanı değildir. Kongrelerden sonra Milletvekilimiz İl-İlçe başkanımız, Meclis üyelerimiz, Kadın kollarımız, Gençlik kollarımız ve tüm üyelerimiz ile meydanlara inerek Belediye başkanlıkları, belediye meclis üyeleri ve İl genel meclisi üyelikleri için çalışmalıyız.
Ben, Kuvâ-yi Milliyenin bir neferi, Mustafa Kemal’in bir askeri olarak, Atatürkçü çizgimle değişimin öncüsü olmaya karar verdim.
*Ben Sinan Doğan olarak, Merkez İlçe Başkanlığı Adaylığımı açıklarken;
*- Bu ülkede kimsenin geçmişine, mezhebine, inancına, yaşam tarzına bakmayan,
*- İlkeli, dürüst, namuslu,
*- Gerçek bir demokrat olmaya,
*- Eşitlik, özgürlük, adalet, laiklik gibi temel değerleri benimseyen anlayışla,
*- Ülke yararını her türlü kişisel çıkarın üstünde tutmaya
SÖZ VERİYORUM.

Haber tarihi: 24/06/2023
Haber Okunma: 212
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: AK PARTİ GENEL MERKEZ KADIN KOLLARI BAŞKANI, DÜZCE MİLLETVEKİLİ AYŞE KEŞİR’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Sonraki: İLGİLİ SERVİSLER BAYRAM ÖNCESİ AÇIK OLACAK




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com