Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1828993
Aktif: 115
Bugün: 2330
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

KONGRE ÖNCESİ BİRLİK MESAJI


Partililer, kongre öncesi birlik beraberlik mesajları verirken İl Başkanı Mustafa Yılmaz, “Hiç kavga gürültü olmadan bu süreci tamamlayacağız” dedi. AK Parti Düzce Merkez İlçe Teşkilatı seçimleri ilk kez tek liste ile gerçekleştirilecek. Durmuş Arslan’ın tek aday olacağı seçimler 11 Aralık 2011 Pazar günü yapılacak.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz,düzenlediği basın toplantısında 4. Olağan kongre döneminin başladığını ve Genel Merkez’in talimatı doğrultusunda seçimlerin tek liste ile gerçekleştirildiğini söyledi. AK Parti’de şu anda uzlaşma ortamının sağlandığını ve adayların da bu doğrultuda belirlendiğini kaydeden İl Başkanı Yılmaz, geçmiş dönemlerdeki küskünlerin bu dönem yaşanmayacağını vurguladı. Yılmaz şöyle konuştu: “Düzce Merkez’de mevcut ilçe başkanımız aday olmayacağını açıkladı. Bunun üzerine aday olmayı düşünen arkadaşlarımız hakikaten aylardır bir mücadele içerisine girdiler. Son süreçte de aday adayı sayısı 9’a çıkmıştı. Genel merkezimiz bu süreç ile ilgili daha önceki dönemlerde yapılan seçimleri çok uygun görmedi. Hakikaten bu süreçlerde yaşanan çekişmeler partimize zarar verdi. Bu anlamda parti içi küskünlüklere sebebiyet verdi. AK Parti, bugün seçmen kitlesinin yüzde 51’ini temsil eden bir parti olarak, parti içinde bu küskünlüklerin olmasını istemiyor. Genel merkez de bu nedenle aday adaylarımızı uzlaştırarak ortak bir aday tespiti yaptı. Düzce Merkez İlçe Teşkilatı için de Durmuş Arslan’ı uygun gördü. Diğer aday arkadaşlarımız da burada. Tüm arkadaşlarımıza partimize bu süreçte vermiş oldukları destek ve partimizden aday olmayı tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Hiç kavga gürültü olmadan bu sürecin sonuna geldik. İnşallah Pazar günü merkez ilçe kongresini Durmuş Arslan’ın listesi ile gerçekleştireceğiz. Mustafa Keskin’e bugüne kadarki görev süresi içerisinde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız aday olamadılar diye partimizin onları horlaması, dışarıda tutması mümkün değildir. Çalışmalarımızı arkadaşlarımızla birlik beraberlik içerisinde devam edeceğiz. Bu sürecin partimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Yılmaz, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de başkan adayı gibi uzlaşma ile belirleneceğine dikkat çekti ve “Daha güzel ve çalışma isteği olan yönetimler oluşacaktır diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Mustafa Yılmaz tarafından düzenlenen basın toplantısında milletvekilleri Fevai Arslan ve İbrahim Korkmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Başkan Adayı Durmuş Arslan, Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Günal, AK Parti Merkez İlçe Aday Adayları Salih Kuşçuoğlu, İbrahim Canpolat, Murat Çimen, Ersin Gökçe, Muammer Ceylan aday adayları da hazır bulundu.

Haber tarihi: 08/12/2011
Haber Okunma: 1952
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: ‘Dünün Gençleri İle Huzurlu Dakikalar Etkinliği’ Düzenlendi




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com