Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1831467
Aktif: 38
Bugün: 370
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

TOBB Genel Kurulu’nda Düzce TSO’dan İki Üye Birden


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Olağan Genel Kurulu yüksek katılımla tamamlandı. Delegelerin tamamının oyunu alan M. Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı olarak seçildi. Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi olarak M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun listesinde yer aldı. Ayrıca Meclis Başkan Yardımcısı Murat Taştepe de Ar-Ge İnovasyon Kurulu’na seçildi. Bu şekilde Düzce TSO tarihinde ilk kez 2 kontenjan oluşmuş oldu.

TOBB’un 79. Olağan Genel Kurulu’na Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Üyesi Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanımız Tanju Acar, Meclis Başkan Yardımcımız Murat Taştepe, Meclis Üyelerimiz Ahmet Acaroğlu, Görkem Özdemir, Metin Şişman ve Ümit Çengel’in yanın sıra 365 oda ve borsanın temsilcileri de katıldı.

TOBB 79. Genel Kurulu sonuçları hakkında görüşlerini dile getiren Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Üyesi Erdoğan Bıyık, “Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan Türk Sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ne denli büyük bir yapı olduğunu bugün bir kez daha göstermiştir. Son dönemde dünya genelinde yaşanan ekonomik değişimler ve yeni nesil eğilimlere ülke olarak en kısa sürede uyum sağlamayı başardık. Bu uyum süreçlerinde Sayın Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun vizyonu ve etkin çalışmaları büyük rol oynadı. Türk İş Dünyasının lideri olarak uluslararası arenada biz iş insanlarını ve ülkemizi en etkili şekilde temsil ederek ülkemize önemli kazanımlar sağladı. 79. Genel Kurul’da da hak etmiş olduğu teveccühü alarak tüm delegelerin imzasıyla aday gösterildi. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve yeni yönetim kurulumuza bu dönemde başarılar diliyoruz. Odamızı ve bölgemizi temsilen biz de Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyinde görev aldık. Meclis Başkan Yardımcımız Murat Taştepe de Ar-Ge İnovasyon Kurulunda görev aldı. Bu dönemde Düzce’ye, yapmış olduğumuz girişimler ve oluşturmuş olduğumuz lobi ile Düzce TSO tarihinde ilk kez 2 kontenjan birden açılmış oldu. Bu görevlere bizi layık gören Sayın Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyoruz. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak her aşamada birliğimizin ve sayın başkanımızın yanında olacağımızı buradan bir kez daha belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haber tarihi: 01/06/2023
Haber Okunma: 414
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: MEZARLIKLARDA DÜZEN SAĞLANACAK
Sonraki: Erdoğan Bıyık TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Üyesi Oldu




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com