Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1831884
Aktif: 56
Bugün: 1104
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

DEVLETİN EN ÜST KADEMESİNDEN İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNE BÜYÜK ONUR


DEVLETİN EN ÜST KADEMESİNDEN İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNE BÜYÜK ONUR
DÜZCE İTFAİYESİ, DEVLET ÜSTÜN FEDAKARLIK MADALYASI İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
MARAŞ DEPREMLERİNDEKİ ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARI UNUTULMADI

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen ve Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası ile ödüllendirildi.


Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, il, bölge ve ülke genelinde meydana gelen afetlerde gösterdiği başarılı çalışmalarının yanı sıra 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilin etkilendiği depremlerin ardından gerçekleştirdiği çalışmalarla Devlet Üstün Fedakarlık Madalyasına layık görüldü.

Beştepe Kongre Salonu’nda düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bakanlar, milletvekilleri, sağlık çalışanları, büyükşehir ve il belediyeleri itfaiye müdürlükleri, arama ve kurtarma dernekleri ile çok sayıda davetlinin katıldığı törene Düzce Belediyesi adına İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman katılım sağladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından, İtfaiye Müdürü Kahraman, depremin ardından tüm imkanları ile afet bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerine katılan ve özverili şekilde mücadele ederek Arama ve Kurtarma alanında Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası’na layık görülen Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü adına madalya ve belgeyi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın elinden teslim aldı.

Haber tarihi: 27/04/2023
Haber Okunma: 206
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu Odamızı Ziyaret Etti
Sonraki: BOĞAZİÇİ’NDEN AK PARTİ’YE TAM DESTEK




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com