Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1831993
Aktif: 88
Bugün: 1280
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Düzce TSO Üye Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor


Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Emin Şen, firma ziyaretleri kapsamında Erciyas Çelik Boru, Adnan Doruk Tekstil ve Anlaş firmalarını ziyaret etti.

Ziyaretlerde; Erciyas Çelik Boru’da Fabrika Müdürü Kamil Kesikbaş, Adnan Doruk Tekstil’de firma sahibi Altan Özmen ve Anlaş’ta Fabrika Şube Müdürü Leyla Ağan ile bir araya gelen Düzce TSO Yönetimi, firmaların genel durumları, istihdam oranları ve TSO etki alanlarında sorunları olup olmadığı konularında fikir alış verişinde bulundu.

Firma ziyaretleri hakkında değerlendirmede bulunan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Yaptığımız ziyaretlerde firma yöneticilerinin bu ziyaretlerden, manevi desteklerden büyük memnuniyet duyduklarını gözlemliyoruz. Bu da bize daha fazla üyemizi yerinde ziyaret etmeye teşvik ediyor. Her gittiğimiz üyemizde yeni fikirlere, odamızı bir adım ileriye taşıyabilecek yeni önerilere erişiyoruz. Genel anlamda üyelerimizin hizmetlerimizden memnun olduklarını gözlemliyoruz. Ekip arkadaşlarımıza odamızı ve bizleri olması gerektiği gibi temsil ettikleri için ayrıca teşekkür ediyoruz. Üyelerimizin yerel yönetimlerden ve genel hükümetten bazı beklentilerinin de olduğunu görüyoruz. Bu konularda da en kısa zamanda firma temsilcilerimizle bir kez daha bir araya gelerek beklentileri somut raporlar haline getirerek ilgili makamlar ile hızlıca iletişime geçeceğiz. Misafirperverlikleri dolayısıyla tüm firma temsilcilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber tarihi: 19/04/2023
Haber Okunma: 217
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: BU YIL ÇOK HAREKETLİ OLACAK
Sonraki: SMMMO İFTARINA MİLLET İTTİFAKI MİLLETVEKİLİ ADAYLARI DA KATILDI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com