Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1828982
Aktif: 111
Bugün: 2305
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Belediye Binası Önündeki Süs Havuzu Yıkıldı


Eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş döneminde 200 Bin TL harcanarak yaptırılan Düzce Belediyesi hizmet binası önündeki süs havuzu Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın talimatı ile gece yarısı yapılan bir operasyonla kaldırıldı. Havuzun, meydana yakışmadığı gerekçesiyle kaldırıldığı öğrenildi. Belediye binası önündeki Osmanlıdan kalma Lale Devri şaşası içinde yapılan kuş figürlü süs havuzu, Mehmet Keleş’in selefi AK Parti Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın talimatı ile kaldırıldı. Eski AK Parti Belediye Başkanı Mehmet Keleş döneminde hiçbir masraftan kaçınılmayarak 200 Bin TL harcanarak yaptırılan  havuz, uzun süredir çürümeye terk edilmişti. Yaklaşık 3 yıl önce 200 Bin TL'ye mal olan havuz belediye fen işleri ekiplerince gece yarısı yapılan operasyon ile kepçe ile darmadağın edildikten sonra moloz yığınına dönen inşaat artıkları hafriyat kamyonlarına yüklenerek kaldırıldı.

Eski AK Parti Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in sanat eseri olarak tanımladığı ve uzun süredir kullanılmadığı için tahribata uğrayan havuz 3 yıl dolmadan kaldırılmış oldu. Bu üş yıl zarfında olan,her zaman olduğu gibi vatandaşın vergilerinden kesilerek yerel yönetimlere gönderilen paraların hiç de bilinçli bir şekilde kullanılmadığı ve merkezi bütçeden gönderilen kaynakların  böyle akılsız,hesapsız yatırımlarla çöpe gittiği gerçeğini değiştirmedi.

 

Haber tarihi: 05/12/2011
Haber Okunma: 2189
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: SERVİS MİNÜBÜSÜ VE KAMYONET ÇARPIŞTI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com