Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832312
Aktif: 39
Bugün: 1876
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

21 MART DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ


SOSYAL İŞLERDEN GÖNÜLLERİ ISITAN ETKİNLİK

YÜZLERİNDEKİ TEBESSÜM OLDULAR

Düzce Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Yeşil Düzce Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu’nda özel çocuklarla bir araya geldi.

Düzce Belediyesi, her kesimden vatandaşı özel günlerinde yalnız bırakmıyor. Sosyal İşler Müdürlüğü günler öncesinde yaptığı hazırlıkla birlikte Yeşil Düzce Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu öğrencilerine sürpriz bir ziyaret düzenledi. 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte özel çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır ve balon dağıtıldı. Çeşitli oyunlarla eğlenceli anlar yaşayan çocukların pasta kesimi ile birlikte mutlulukları gözlerine yansıdı.

Etkinlik kapsamında özel çocukları ziyaretleri hakkında konuşan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, +1 kormozom farkının sevgiye engel olmadığını belirterek Down Sendromu Farkındalık Günü için düzenlenen organizasyon gibi her yaştan vatandaşların ihtiyaçları ve taleplerini karşılamak üzere çalışmalarının süreceğini belirtti.

KUSURSUZ KAFE PERSONELLERİ DE UNUTULMADI

Özel güne yönelik düzenlenen ikinci programda Düzce Belediyesi Kusursuz Kafe’yi ziyaret eden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, kafenin kusursuz personelleriyle bir araya geldi. Burada gerçekleştirilen etkinlikte ise pasta kesen ve çeşitli oyunlar oynayarak eğlenen kusursuz personeller kendilerini unutmadıkları için Düzce Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

 

Haber tarihi: 21/03/2023
Haber Okunma: 223
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Düzce TSO’nun Yeni Yardım Tırı Yola Çıktı
Sonraki: MİNİKLERDEN İTFAİYE’YE SÜRPRİZ ZİYARET




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com