Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832549
Aktif: 73
Bugün: 2321
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Donanımlı, tecrübeli sorunları en hızlı çözecek çevreye sahip vekil


MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYI KIBRIS BİR DUYURU YAYIMLADI

 ‘’Benim ani gelişen Sağlık problemim nedeniyle Düzce’mden 1 ay kadar malesef  uzak kaldım. Önümuzdeki günlerde Düzcemde ekibimle bir dizi ziyaretler yapacağım.Şu an sağlik problemim yok çok iyiyim Hamdolsun.Seçim tarihi,aday adayı başvuru tarihleri 10 mart itibariyle kesinleşti kısa ve hızla ilerleyecek bu süreçte Tamamen Düzcelilerden oluşan ekibimle de istişareler yaparak program dahilinde ayirimsız herkesle gorüşecegiz, kendimi anlatacağım.Gazi Üniv.Prof.Dr.İnan Güler, E.Banka müdürü Şemsettin Savaş, E Sağlık Bakan Danışmanı Halis Katırcıoğlu, E.Genel Müdür Burhan Batur, E.Kurmay Albay Muharrem Özcan, Ankara Hakimi Ekrem Özdemir,K.Kale Üniv.E.Dekanı Prof.Dr. İrfan Albayrak,E.Ziraat Bankası Daire Başkanı İrfan Yalçın, Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişleri Genel Başkanı Aykut Güleç, E.Hava Pilot Tuğ General Senai Günal beylerin Zaman ve Saglik problemleri olmazsa heyet halinde sizleri ziyaret edeceğim.Elbette öncelik hasret gidereceğim ve buna ilave de AKPARTİ Milletvekilliği Aday Adaylıği Açıklamasini yapacağım.

Merak edenlere DÜZCEME gelmeden önce önemsediğim konularda Ziyaret açıklama Gündem iceriğini sizlere ve Düzce Kamuoyuna bilgilendirmek isterim.

“Eğer nasip olur da Milletvekili olursam, diğer tüm ticari, özel vb. görevlerimi bırakıp Milletvekilliği ek işim değil, Düzce Milletvekilliği TEK işim olacaktır.Ve ulaşilabilr olacağım.Düzce merkezde TBMM de olmadiğım zamanlar Ofisim, olacak KESINLIKLE DÜZCE'de yaşayıp TBMM'ye DÜZCEMDEN gideceğim.

Milletvekilliği maaşı almayacak Düzce'min İhtiyaç sahibi ailelerine dağıtılmak adına bağışlayacağım”

Akpartime 2001de üye olarak bu günlere geldim dolayısıyla "Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur” diyorum

Geçmişten tecrübelerle sabit 14 Mayıs 2023’e en hazır şahsiyet olarak, her şeyin en iyisine en güzeline layık güzide vefakâr Düzceli hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.Bu temenniyi söz de değil özde de gerçekleştirecek donanıma, tecrübeye sahibim.

Geçmişimi, özgeçmişimi yazmak sayfalarca sürer.En kısa haliyle yazıyorum.

Atalarım, büyüklerim 1850 yılında Köroğlu'nun at koşturduğu Köroğlu dağları, Bolu Kıbrısçık’tan yeryüzü Cenneti Düzce'ye yerleşmişler. Soyadı kanunu çıkınca "çık" ekini atıp geldiğimiz yeri yad etmek adına Kıbrıs soyadını almışız. Sadece ben değil eşim de Düzcelidir.

Düzce gibi küçük bir ili Büyükşehir'e çevirecek, Düzce’mizin geleceğini en müreffeh duruma gelmesini sağlayacak donanım ve tecrubeye sahibim.’’dedi

 Hem mektepli hem Alaylıyım.

AİTİA, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi ve Ankara Gazi Üniversitesi'nin Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler Bölümlerini, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini başarıyla bitirip diplomalarımı aldım.
AK Partim de 2002 yılından itibaren üç dönem aralıksız peş peşe AK Parti Ankara İl Başkanlığında İl Yönetim Kurulu Üyesi oldum. Daha sonra iki dönem üst üste AK Parti Ankara İl Demokrasi Hakem Kurulu Yönetim Kurulu üyesi oldum. Bir dönem TBMM Başkanvekili Danışmanlığı yaptım.Buradan şunu vurgulamak isterim bu görevlerim esnasında beraber çok sayıda projede,çalışmalarda birlikte çalıştığım eski yeni Sn BAKANLARİMİZIN,81 İL MİLLETVEKİLLERIMIZIN,BELEDIYE BASKANLARİMİZİN coğunu,yani yerel ve genel yöneticileri üst düzey Bürokratlarımızın çoğunu yakinen tanırım bunun da çok büyük bir avantaj olduğunu dikkatlerinize sunarım.Düzcelilerin beklentisi masaya yumruk vuracak vekil özlemlerini gidereceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Başta DÜZCELILER DERNEĞI , STK-DER Sivil Toplum Kuruluşları Derneği Baskanlığı olmak üzere çok sayıda kuruluş da Başkanlık ve Başkanvekilliği görevlerim sürmektedir.
Eğer nasip olur da Milletvekili olursam diğer tüm Ticari, özel vb. görevlerimi bırakıp Milletvekilliği EK İşim değil DÜZCE Milletvekilliği TEK İŞİM olacaktır. Milletvekilliği maaşı almayacak Düzce'min İhtiyaç sahibi ailelerine dağıtılmak adına bağışlayacağım.
Dolayısıyla hem mektepli hem alaylı olarak gerekli donanım ve tecrübeye sahibim.
Çok farklı şekillerde Bizans oyunlarına, ayak oyunlarına rağmen diklenmeden dik duruşla, omurgalı duruşla zikzak çizmeden,partime küsmeden,partili arkadaşlarımi kirmadan bu gunlere geldim.Son 1 yildır imaj değişikliğiyle bıyiklarımi uzatıp HİLAL olunca parti mi.? değiştirecek, hatta İYİ PARTİye geçecek dendi.Bu sürece sahada ekibimin istihbarati bilgileri , Anketlerle,nabız yoklamalarla vb.geldim,son gün son 5 saat gene eski bizans oyunlarina maruz kalirsam önlemlerimi,gardımı aldim ama baktım problem olacak
B ve C planlarimız hazır. Şunun altıni çizeyim Yaşamım boyunca Düzce’nin bir öz evladı olarak Düzce’mden hiç kopmadım. Sadece iyi günde değil,pandemi de, depremler vb. kötü günlerde de sahada oldum.Örnek Duzcemde maske sıkintısı vardi, bir basit maskenin 30 TL olduğu o ilk gunlerde 200bin ad.maskeyi aynı gün adreslere ayirimsız herkese dağittım .
Prensibim itibariyle İyilik yapar gibi görünmedim, iyilik yaptım görünmedim. Mütevazi kişiliğimle münakaşa değil, MÜNAZARA ADAMI oldum.
Bir Düzce Sevdalısı olarak Düzce’mize faydalı olmak adına yıllardır bilendim. Mevzubahis Düzce ise gerisi teferruattır diyor, sağcı, solcu, inançlı inançsız, Çerkez, Abhaz, Laz, Manav, Roman vb. hiçbir etnik köken ayırımı yapmadan herkesin Milletvekili olup hizmet edeceğim.Tüm hemşerilerime baki selamlar sunuyorum.


 

 

Haber tarihi: 13/03/2023
Haber Okunma: 715
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Özkan Çakır’dan cemiyete ziyaret
Sonraki: Düzcespor yönetiminden cemiyete ziyaret




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com