Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832545
Aktif: 68
Bugün: 2311
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞKAN ÖZLÜ SAHADAKİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ


MELEN ÇEVRE YOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

12 MENFEZDEN 9’U TAMAMLANDI

AĞIR TONAJLI ARAÇLARIN GEÇİŞ GÜZERGAHI OLACAK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, geçtiğimiz yıl Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın yatırım programına alınan Melen Çevreyolu çalışmalarını yakından takip ediyor. Çamköy-Hal Kavşağı arasındaki bağlantıyı sağlayacak yolda 9 adet menfezin yapımı tamamlandı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce şehir merkezindeki araç trafiğini şehrin dışına taşıyacak projelerin yapımı konusunu büyük bir titizlikle takip ediyor. 2022 yılında açıklanan yatırım programı kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın yıllık yapım işleri içinde yer alan Çamköy- Hal Kavşağı arası bağlantıyı sağlayacak Melen Çevreyolu’nda geçtiğimiz aylarda çalışmalar başlamıştı. Başkan Özlü’nün açıklamalarının ardından altyapı çalışmaları süren yatırım programı kapsamında güzergah üzerine bulunan 12 adet menfezden 9’u tamamlandı.

“KUZEY’DEN BATI’YA BAĞLANTI SAĞLAYACAK”

Proje alanında açıklamalarda bulunan Başkan Özlü, yatırımın Düzce ulaşım ağı bakımından büyük önem taşıdığını belirterek Düzce’nin lojistik ağındaki yeri ve öneminin benzer yatırımlarla daha da artacağını söyledi. Başkan Özlü açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Melen Çevreyolu olarak adlandırdığımız bu yatırım D-655 Karayolu Çamköy Kavşağı üzerinden yapılacak bağlantı ile Batı tarafındaki Düzce girişi olarak adlandırabileceğimiz Hal Kavşağı arasındaki ulaşımı sağlayacak. Akçakoca ve Kuzey’den Düzce üzerine ve buradan Sakarya, Kocaeli, İstanbul’a yönelen özellikle ağır tonajlı lojistik araçların şehir merkezine girmeden geçiş yapmasını sağlayacak bu yatırım bizim için büyük önem taşıyor. Şu anda güzergahı belli olan yolun üzerinde planlanan 12 menfezden 9’u tamamlandı. Diğerlerinin yapımı devam ediyor.”

ÇALIŞMALARI KARAYOLLARI YÜRÜTÜYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yatırım programı kapsamında Karayolları tarafından yürütülen çalışmaların yıl sonunda bitmesinin planlandığını aktaran Başkan Özlü ; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız yatırım programına bu yatırımı aldı ve 2023 sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor. Bu çalışma alanı Karayolları tarafından yürütülüyor. Biz de yakından takip ediyoruz. Bağlantı yolunun tamamlanması ile Düzce lojistik geçiş güzergahı özelliğini daha da önemli hale getirecek. Hem şehir merkezimiz ağır tonajlı araç trafiğinden kurtulacak hem de ulaşım ağımız genişlemiş olacak. Bu da düzenli ve planlı şehirleşme çalışmalarımıza katkı sağlayacak. Biz işin özü çalışmak, çok çalışmak dedik, böyle yatırımlarımıza inşallah devam edeceğiz. Emeği geçen değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber tarihi: 06/03/2023
Haber Okunma: 235
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE’DE BERAT KANDİLİ İDRAK EDİLDİ
Sonraki: BERAI KANDLİMİZ MÜBAREK OLSUN




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com