Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832541
Aktif: 61
Bugün: 2297
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

GÖNÜLLÜ EKİPTEN İTFAİYEYE TEŞEKKÜR


3 YIL ÖNCE EĞİTİM ALAN KURTARMA EKİBİ, İTFAİYEYE TEŞEKKÜR ETTİ

İTFAİYENİN EĞİTİMLERİ SAYESİNDE BİR ÇOK CAN KURTARDILAR

 

 

Hendek ilçesi Dikmen Mahallesi Gönüllü arama kurtarma ekibi, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. 2020 yılında Düzce İtfaiyesinden eğitim alan ve deprem bölgesinde onlarca can kurtaran gönüllü arama kurtarma ekibi, itfaiye personeline teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

 

2020 yılında Düzce İtfaiyesi tarafından verilen Arama Kurtarma eğitimleri sayesinde deprem bölgesine giderek bir çok can kurtaran Hendek Dikmen Mahallesi gönüllü arama kurtarma ekibi, İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. İtfaiye ekiplerinden aldıkları eğitimin kendileri için çok değerli olduğunu kaydeden Dikmen mahalle muhtarı Menderes Ayvaz, bu sayede bir çok canı enkaz altından kurtardıklarını ifade etti.

 

"EĞİTİMİN ÖNEMİNİ GÖRMÜŞ OLDUK"

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman, Dikmen Mahallesi gönüllü arama kurtarma ekibine teşekkür ederek; "Bugün burada gönüllü ekibimizi misafir ediyoruz. 2020 yılında bir arama kurtarma faaliyeti esnasında mahalle muhtarımız ile tanışmıştık. Daha sonrasında Gölyaka Halk Eğitim Merkezi aracılığı ile mahalle halkına yangına müdahale ve arama kurtarma teknikleri konusunda eğitim vermiştik. Kendileri afet bölgesine giderek orada arama kurtarma çalışmalarına katıldılar. Bir çok canı enkaz altından sağ olarak çıkaran muhtarımız ve ekibine teşekkür ediyorum. Eğitimlerin ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha tecrübe etmiş olduk" dedi.

 

"EĞİTİMLER BİZİM İÇİN ÇOK FAYDALI OLDU"

Dikmen Mahallesi Muhtarı Menderes Ayvaz Düzce itfaiyesi sayesinde bir çok can kurtardıklarını ifade ederek; "Biz 2020 yılında  Dikmen Mahallesi olarak gönüllü itfaiye ekibini kurduk. Bizim için eğitimler çok önemliydi, Düzce Belediyesi itfaiye Müdürlüğünden destek istedik. Eğitimler bizim için çok faydalı oldu. Geçtiğimiz haftalarda yaşadığımız deprem felaketini duyar duymaz bölgeye gittik, bir çok canı sağ salim kurtardık. Buna vesile olan Düzce Belediyesi itfaiye ekiplerine çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

Haber tarihi: 06/03/2023
Haber Okunma: 251
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: BAŞKAN ÖZLÜ’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
Sonraki: 112 DÜKKAN İÇİN SATIŞLAR BAŞLADI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com