Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832615
Aktif: 32
Bugün: 2450
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

MODERN PAZARYERİNDE SON RÖTUŞLAR


 

İÇ SAHA BETONU DÖKÜLDÜ
SIRADA KALDIRIM VE OTOPARK YAPIMI VAR

Düzce Belediyesi tarafından Aziziye Mahallesi’nde yapımı devam eden modern pazaryerinin inşa çalışmaları sürüyor. 7 bin metrekarelik alan üzerinde 5 bloktan oluşacak şekilde düzenlenen pazaryeri inşaatında iç saha betonu dökümü tamamlanırken, daha sonra kaldırım ve otopark yapım çalışmalarına geçilecek.

Düzce Belediyesi, Başkan Dr. Faruk Özlü öncülüğünde kente modern bir görünüm kazandırmak açısından bir çok vizyon projeyi hayata geçirmek için tüm imkanlarını sahaya yansıtıyor. Bu çerçevede Aziziye Mahallesinde geçtiğimiz yılın Haziran ayında temeli atılan modern pazaryeri inşaatında inşaat çalışmalarında son rötuşlar atılmaya başlandı.

Bölgede yoğun bir çalışma sergileyen ekipler, hem esnafların hem de vatandaşların modern, nezih ve daha sağlıklı bir ortamda alışverişlerini yapabilmesinin sağlanacağı kendisine özgü mimarisi ile 5 bloktan oluşan pazaryeri inşaatında iç saha betonunun döküm işlemini gerçekleştirdi.


Ekipler, bir yandan 335 metre uzunluğundaki iç saha da beton dökümüne devam ederken bir yandan da yaklaşık 7 bin metrekarelik alan genelinde alt yapı çalışmalarını da eksiksiz şekilde sürdürüyor. Birçok sektörden esnafın hizmet vereceği ve şarküteriden bakliyat dükkânlarına, balıkçı pazarından sebze meyve pazarlarına yer alacağı modern pazaryeri projesi kaliteli hizmeti vatandaşlarla buluşturmasının yanı sıra sosyal donatıları ile de farkılılığını ortaya koyacak.

Ekipler, beton dökümünün tamamlanmasının ardından kaldırım çalışmalarının yanı sıra hızlı şekilde otopark yapım çalışmalarına geçecek. Farklı konsepti ile hizmete girmeden görenlerin ilgisini çeken proje de daha sonra ise elektrik tesisatlarının döşenme işlemi gerçekleştirilecek.


Çatısına yerleştirilecek güneş panelleri sayesinde kendi elektriğini üretme yetisine de sahip olacak olan modern pazaryerinde kalan çalışmalar da tamamlanarak  kısa süre içerisinde Düzcelilerin hizmetine sunulacak.

Haber tarihi: 23/02/2023
Haber Okunma: 254
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: 6 KİŞİLİK EKİP VE 2 ARAÇ KAHRAMANMARAŞ’TA
Sonraki: GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKAN FARUK ÖZLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com