Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832696
Aktif: 77
Bugün: 2622
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

İSLAM KELEŞ GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI OLDU


Düzce Gazeteciler Cemiyeti olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı.
Divan Başkanlığı’nı Ali Dilber’in yaptığı genel kurulda ilk olarak Kahramanmaraş ve 10 ilde meydana gelen depremde hayatını kaybeden basın mensupları için saygı duruşunda bulunuldu.
Eski yönetim kurulunun faaliyetlerinin ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi.
Tek listeyle gidilen seçimde yapılan oylamada İslam Keleş oy birliği ile Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na seçildi.
Cemiyet Yönetim Kurulu ise Nevzat Cingirt, Tezcan Solmaz Aslı Atik, Sadullah Ünsal, Canan Üstüner, Asu Beşer Karpuz, Çiğdem Korkmaz Diger, Cihat Tutkun, Tolga Hünkar, Hakan Çakır, Gökhan Alkan ve Mustafa Armutcu’dan oluştu.
Denetleme Kurulu üyeliklerine Fahri Altınkayık, Muammer Kızılırmak, ve Tuncay Türkgülü seçildi.
Kongrede dernek tüzüğünde yapılan değişiklikle Disiplin Kurulu ve Onur Kurulu kaldırıldı, Etik Kurulu oluşturuldu. Tüzük değişikliğinde ayrıca 3 yıl görev yapan başkanın bir sonraki dönem aday olamayacağı hükme bağlandı.
Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Erol Tayhan’ın Onursal Başkan yapılması önergesi, oy çokluğu ile reddedildi.
Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen İslam Keleş, yaptığı konuşmada, kendisini bu onurlu göreve layık gören üyelere teşekkür ederek, “Öncelikle kongremizin mesleğimize ve kurumlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımla birlikte yeni bir döneme başlamış bulunuyoruz. Bildiğiniz gibi yerel basın kuruluşları olarak zor günlerden geçmekteyiz. Yeni yasal düzenlemeler bizleri ekonomik ve sosyal yönden daha fazla zorlayacaktır” dedi.
Keleş, “Amacımız Düzce basınında birlik ve beraberliği sağlamak, mesleğimizin itibarını yükseltmek, sosyal ve ekonomik yönden kurumlarımızı ve gazetecileri güçlendirmek olacaktır. Desteğiniz ve güveniniz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gazeteciler Cemiyeti yöne yönetim kurulu, önümüzdeki günlerde kendi içinde görev bölümü yapacak.

 

 

Haber tarihi: 18/02/2023
Haber Okunma: 268
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: SOSYAL MARKET DEPREMZEDELERİN HİZMETİNDE
Sonraki: İTFAİYE PERSONELLERİNDEN DUYARLI HAREKET




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com