Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832691
Aktif: 77
Bugün: 2611
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT


Düzce’nin tarihi, kültürel ve turizm potansiyelleri ulusal ve uluslararası platformda Dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT’de tanıtılacak.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri kabul edilen ve bu yıl 8-11 Şubat 2023 tarihlerinde 26.’sı düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT’e, Valiliğimiz Başkanlığında, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda, Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce İl Özel İdaresi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla, ilgili Kurum ve Kuruluşların işbirliği ile katılım sağlanacaktır.

TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, Düzce standı, 7. Hol, 7561 Nolu alanda yer alacak.

Dünya turizm profesyonellerinin aynı platformda yer alacağı fuarın açılış töreni 8 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 11.00’de, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri ERSOY’un değerli katılımlarıyla gerçekleştirilecektir.

ICA Group, TUROFED ve TTYD iş ortaklığıyla düzenlenen EMITT Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları tarafından desteklenmektedir.

Katılımcıların, yerli ve yabancı turizm profesyonelleri ile tanışmasını sağlayan EMITT Fuarı, sektöre yeni iş ve iş birliği olanakları sunan bir iş platformudur. Fuara ülke pavilyonları, tatil yerleri, yaz ve kış turizmi, outdoor turizmi destinasyonları, sağlık ve gastronomi turizmi, oteller, turizm merkezleri, tur operatörleri ve acenteler katılıyor.

Rekor seviyede yabancı ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, tüm katılımcılar için değer yaratan, birbirinden faydalı içerik ve iş birlikleri ile sektöre yön vermeyi sürdürüyor.

8-11 Şubat 2023 tarihlerinde ziyaretçilere açık olacak EMITT Fuarı, ilk iki gününde turizm profesyonellerini, üçüncü ve dördüncü gün ise tatilcileri ağırlayacak. Tatil tüketicileri fuarda seçtikleri destinasyonları inceleyebilecek ve bütçelerine uygun tatil rotalarını, cazip fiyatlarla erken rezervasyon kampanyaları ile ulaşma imkânına sahip olabilecek.

Kamuoyuna duyurulur. 01.02.2023

 

Haber tarihi: 06/02/2023
Haber Okunma: 277
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DAYANIŞMANIN VE KARDEŞLİĞİN ŞEHRİ DÜZCE
Sonraki: AFAD açıkladı! Deprem ölü-yaralı sayısı son dakika gelişmeleri




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com