Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832983
Aktif: 79
Bugün: 3088
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞKAN ÖZLÜ İŞ KADINLARI İLE BULUŞTU


DÜZCELİ İŞ KADINLARINA PROJELERİNİ ANLATTI

“GELECEĞİMİZE GÜZEL BİR DÜZCE BIRAKMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’de yaşayan her kesimden vatandaşa 3,5 yılda yaptıklarını bizzat anlatıyor. Daha önce çeşitli sivil toplum kuruluşu üyeleri, kurum ve kuruluş temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Özlü, son toplantıda Düzceli iş kadınları ile buluştu.

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, göreve geldiği ilk günden itibaren verdiği sözleri yerine getirirken yaklaşık bir ay önce başlattığı buluşmalar kapsamında yapılan çalışmaları vatandaşlara bizzat anlatıyor. Daha önce sivil toplum kuruluşları, dernek üyeleri, kurum ve kuruluş temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Özlü son olarak Düzceli iş kadınlarını Mutfak Sanatları Merkezi’nde ağırladı. Düzce’ye katkı sağlamış her sektörden kadın temsilcilerin katıldığı toplantıda 3,5 yıl içinde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Özlü, belediye imkanlarının vatandaşların talepleri doğrultusunda kullanıldığını belirtti.

 

İSTİŞARE EDİYOR, ŞEHİR İNŞA EDİYORUZ

 

Toplantıda göreve geldiği ilk günden itibaren Düzce için hayal ettiği projeleri tek tek hayata geçirdiğini ifade eden Başkan Özlü, yaşanan pandemi, sel ve deprem afetlerine rağmen istikrarlı olarak çalışmayı sürdürdüklerini söyleyerek şöyle konuştu: “3,5 yıl önce göreve geldiğimiz günden itibaren vaat ettiklerimizi yapmak için her türlü imkanımızı seferber ettik. Önceliğimiz kurumsal kimliği oluşturmak ve vatandaşlarımızın ulaşabileceği, kendini rahat ifade edeceği, talep ve beklentilerini iletebileceği bir belediye düzeni sağlamak oldu. Bunu büyük ölçüde sağladık. Artık vatandaşımız istediği her iletişim kanalından hizmetlerimize ulaşabilir, taleplerini iletebilir durumda. Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duydum. Genç şehrimizin inşasını düzen ve tertip içinde geliştirmek için bu görüşmeleri önemsiyorum. İstişare ederek ilerliyoruz, şehrimizin büyümesi, gelişmesi ve güzelleşmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. 2 yılımız pandemi ile geçti. Yaşadığımız sel ve deprem afetleri motivasyonumuzu kırmadı, daha da artırdı. Şu an aynı anda 9 farklı büyük projemiz, yatırımımız devam ediyor. Bunların yanı sıra parklarımız, yollarımız, kaldırımlarımıza kadar şehir bütünlüğünü sağlayacak çalışmalarımız sürüyor. Bu davetimize icabetiniz için her birinize teşekkür ediyorum, tekrar hoş geldiniz.”

 

Toplantının ilerleyen sürecinde iş kadınlarına bir sunum yapan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, karşılıklı sohbet şeklinde görüşmelerine devam etti.

Haber tarihi: 19/01/2023
Haber Okunma: 307
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Cumayeri’nde çıkan orman yangını büyümeden söndürüldü
Sonraki: Kansere Karşı Kızlarınıza Aşı Yaptırın




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com