Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832979
Aktif: 81
Bugün: 3081
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN BASIN AÇIKLAMASI


Düzce Belediyesi, bir yerel basın organında çıkan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman hakkındaki eksik ve asılsız haberlere ilişkin basın açıklaması yayımladı.

Açıklamada; iddiaların kaynağı, hukuki süreç ve şahıslar arası husumetin neden olduğu gelişmelere dikkat çekilerek Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman’ın şahsının hedef gösterildiği ve iddiaların yargı aşamasında olan bir konu üzerine kamuoyunu yanlış yönlendirici ifadeler taşıdığı belirtildi. Yapılan yazılı açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

“Düzce’de bir yerel basın organında yer alan belediyemizi töhmet altında bırakma amacına yönelik haberle ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

1- Haber konusu olay iki eski ortağın anlaşamamaları sebebi ile süreç birbirlerini şikayet etmeleri ile başlamıştır. Belediyemizin taraf olduğu bir durum söz konusu değildir.

2- Belediyemiz her iki şahsa karşı bugüne kadar hiçbir şekilde taraf olmamış, her zaman bilgi ve belgelere göre karar almıştır.

3- Konu; husumetli  taraflarca mahkemeye intikal ettirilmiş, yürütmeyi durdurma dahil her defasında mahkeme kararları belediyemiz tarafından uygulanmıştır.

4- Hukuki sürecin henüz tamamlanmadığı bir aşamada, Belediyemizin yöneticilerini suçlayıcı bir haber yapılması söz konusu yayın organının bu süreçten bir kazanç elde etme çabası olarak değerlendirilmektedir.

Haberde bahsi geçen davayla ilgili hukuki süreç devam etmektedir. Devam eden hukuki bir süreç ile ilgili kurumumuzun yargıyı etkileyebilecek bir yorumda bulunması mümkün değildir. Belediyemiz tarafından gerekli itirazlar ilgili yerlere yapılacaktır. Bu konu ile ilgili Belediye Encümenimizde alınan karar; oy birliği ile alınmış olup, haberde bahsedilen iddialar gerçeği yansıtmamakta ve kamuoyu yanlış bilgilendirilmektedir.

Konu ile ilgili Başkan Yardımcımız Sayın Oya Kocaman’a isnat edilen iddialar ise gerçek dışıdır.

Bu ve benzeri eksik bilgi ile donatılmış iddialar, Belediye Başkanımızın ekibine ve çalışma arkadaşlarına karşı itibarsızlaştırma ve kamuoyunda olumsuz algı yaratma amacı taşımaktadır. Bu tip haberlerin amacını Düzce kamuoyu çok iyi bilmektedir.

Bilinmesini isteriz ki; bu tarz haberler Belediye Başkanımız ve ekibinin hizmet aşkını ve çalışma şevkini kıramayacağı gibi aksine daha da arttıracaktır.

Bu konuda takdiri değerli Düzcelilere bırakıyor, kamuoyunun bilgisine saygıyla sunuyoruz.”

Haber tarihi: 09/01/2023
Haber Okunma: 316
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Sonraki: Düzce Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Sektörü Yakından Takip Ediyor




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com