Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1829388
Aktif: 132
Bugün: 2946
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Saadet Partisi Heyeti Düzce TSO’yu Ziyaret Etti


Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, 20. Dönem Bolu Milletvekili Fethi Görür, Düzce İl Başkanı Tahir Çengel, İlçe Başkanı Fatih Yerli ve İl İlçe Teşkilatı Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Ziyarette; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar ve İl ve İlçe Teşkilatları hazır bulundu.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman; “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’a, Meclis Başkanı Tanju Acar’a ve değerli Yönetim ve Meclis Üyelerine teşekkür ederim. Öncelikle 23 Kasım’da yaşanan depremden dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Geçmiş olsun dileklerimizden sonra, hayırlı olsun dileklerimizi de iletiyoruz. Yakın süreçte seçilmenizden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığınız sürecinde inanıyorum ki en hayırlı en başarılı çalışmaları arkadaşlarınız ile birlikte icra etmiş olacaksınız. Yeni dönemin şahsına ve Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerine hayırlı olmasını, hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bu dönem, Ticaret ve Sanayi Odası’nda çok güzel bir oluşum yaptık. Birbirinden kıymetli, birbirinden değerli ve donanımlı genç kadro olan 33 Meclis Üyemiz ile yola çıktık. Tüm siyasi partilerimizden, tüm STK’lardan, Valimizden, Milletvekillerimizden, Belediye Başkanımızdan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan tam destekle yola çıktık. İnşallah Ticaret ve Sanayi Odasını hep beraber yöneteceğiz ilkemiz de budur. Hep birlikte gönül gönüle, Düzce’nin Ticaret ve Sanayisini bir adım daha ileri getirebilmek anlamında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ticaret ve Sanayi Odası olarak 5 bin üyemiz var. Bunun 4.500 tanesi normal, orta ve küçük ölçekli dükkanlar. 500 tanesi de sanayici. 1. Organize, 2. Organize, Çilimli Organize ve Gümüşova Organize diye 4 tane Organize Sanayi Bölgemiz vardır. Deprem ile alakalı Düzce’mizde yaralımız yok. Fabrikaların üretim ile alakalı hiçbir sıkıntısı olmadı. Düzce’nin Ankara ve İstanbul arasında kalan önemli coğrafi lokasyonu var. Düzce devamlı gelişimi olan bir İl’dir. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak, sanayi şehri olmaya aday bir İl’iz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

 

Haber tarihi: 30/12/2022
Haber Okunma: 218
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: BAŞKAN ÖZLÜ’DEN YENİ YIL MESAJI
Sonraki: DÜZCE’NİN ALT YAPISI ONLARDAN SORULUYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com