Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1829726
Aktif: 118
Bugün: 3551
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

CEDİDİYE MEYDAN PROJESİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI


CAMİ-MEYDAN-ÇARŞI KONSEPTİ ŞEKİLLENİYOR
SIRA İNCE İŞÇİLİĞE GELDİ
TÜM İŞLEMLER DEPREM YÖNETMELİĞİNE GÖRE YAPILIYOR
CEDİDİYE MEYDANI HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞUYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ve geleceğin Düzcesinin şekillenmesi adına atığı adımlardan biri olan Cedidiye Kent Meydanı Projesi birinci etabının kaba inşaatı beton dökümü ile birlikte tamamlandı.

Düzce’ye yeni bir vizyon katacak olan ve Cami-Meydan-Çarşı konsepti ile başladığı andan itibaren yapı denetim kontrolü altında deprem yönetmeliklerine göre bin 106 metrekarelik alanda inşa çalışmaları sürdürülen ‘Cedidiye Kent Meydanı Projesi’nin kaba inşaatı tamamlandı.

Beton dökümü ile birlikte tamamlanan kaba inşaatın ardından beton kalıplarının sökülmesiyle birlikte ince işçiliğe geçilecek proje çerçevesinde sırasıyla mekanik tesisat çekilmesi ve kaplama imalatlarının yapımına geçilecek. Aynı süre zarfında çatı imalatı ve dış cephe imalatının sürdürüleceği projenin ilk etabında yapılacak olan 20 adet dükkanın iç kısımlarının alçı, boya ve döşeme çalışmaları da eş zamanlı devam edecek.

Projenin işletişine yönelik değerlendirme de bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kısa süre içerisinde büyük yol aldıklarını ifade ederek, “Düzce olarak yaşadığımız sıkıntılı günlere karşın, ekiplerimizin yoğun çabası ve özverili gayretleriyle birlikte Cami-Meydan-Çarşı konseptimizi içinde barındıran Cedidiye Kent Meydanı Projemizde kaba inşaatımızı tamamladık. İnşaatın başladığı ilk andan itibaren yapı denetimi kontrolünde hareket ederek işi sıkı tuttuğumuzu söylemeliyim. Tüm çalışmalarımızda göz önünde bulundurduğumuz deprem yönetmeliklerini bu projemizde de harfiyen yerine getirdik. İşin zor kısmını tamamlamış olduk. Sıra iç tesisatların döşenmesi ve ince işçilik çalışmalarında. Kalan çalışmaları da en kısa zaman diliminde sona erdirip projemizi Düzce’ye kazandıracağız. Cedidiye, Cami- Meydan- Çarşı konsepti ile hak ettiği değerin karşılığını bulmuş olacak” dedi.

 

Haber tarihi: 21/12/2022
Haber Okunma: 287
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Başkan Cemşit bir şehri şehir yapan can damar TSO'lardır.!
Sonraki: ‘EVLİLİK OKULU BAŞLIYOR’




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com