Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1828589
Aktif: 99
Bugün: 1695
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

ÜÇKÖPRÜ'DE PTT KAPATILDI MEKTUPLAR KAHVEDE


Kaynaşlı Üçköprü köyündeki PTT şubesi kapatılınca köyün bütün mektupları köy kahvesine bırakıldı. Sahiplerini bekleyen mektuplarla adeta sergi açan kahve çalışanları, “ Gel gel mektuplara gel, PTT kuzuları bunlar” diyerek kendi aralarında şakalaşıyorlar. Üçköprü’de Köy halkının iddialarına göre PTT Şubesi,  usulsüzlük nedeni ile 3 ay önce kapatılınca mektuplar köy kahvesinde birikmeye başladı. Ancak bu mektuplar kahve çalışanlarının ve halkın ilginç şekildeki tepkisine neden oldu.

PTT şubesinin kapatılmasıyla yetkililer bütün mektup ve evrakları köy kahvesine bırakırken, yaklaşık 3 aylık mektup, resmi evrak ve faturalar şimdi köy kahvesinde sahiplerini bekliyor.

Köy kahvesinin çalışanlarının da bu durumdan oldukça kafası karışık gözükürken, kahve çalışanı Abdurrahman Şeker, olayı şu şekilde anlattı;

“ Postacılar Pazar günü geldi ve evrakları masaya bıraktı. Bu evrakları yakmamı söylediler. Herkes evraklarını arıyor ama bulamıyor. Evraklarını alamayınca icralık olanlar bile var.”

Köy sakinlerinden Fikri Yılmaz ise bu durumun yeni olmadığını ve yıllardır devam eden bir sorun olduğunu dile getirerek evrakların zamanında ulaşılamamasından dolayı vatandaşların icralık olduğunu söyledi. Yılmaz, “ Acentelik verdiler buraya. O da bu işlevini yapamayınca kapatıldı. Şimdi insanlar evraklarını takip edemiyor. Bu nedenle kurumlarla çatışma içinde kalıyorlar. Bazı evraklar vardır ki geri dönüşümü olmaz.” Şeklinde konuştu.

Haber tarihi: 28/11/2011
Haber Okunma: 1743
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: HASANLAR KÖYÜNDE YANGIN




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com