Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1833385
Aktif: 78
Bugün: 131
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

DÜZCE BELEDİYESİ, YARALARIN SARILMASI İÇİN MÜCADELE EDİYOR


SOSYAL HAYATIN NORMALLEŞMESİ SAĞLANIYOR
TÜM BİRİMLER CANLA BAŞLA MÜCADELE EDİYOR
İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK

Düzce Belediyesi, 23 yıl aranın ardından sarsılan kentte bir taraftan depremin yaralarını sarmak için özverili çalışma gerçekleştirirken, bir yandan da sosyal hayatın normalleşmesi adına belediyecilik çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Düzce Belediyesi, 23 Kasım sabahı itibariyle yaşanan 5,9’luk depremle birlikte teyakkuza geçerek insan odaklı başlattığı belediyecilik çalışmalarını her birimiyle aralıksız sürdürüyor.

7/24 esasına göre hareket eden belediye, Sosyal İşler Müdürlüğü başta olmak üzere kurduğu ihtiyaç giderme noktalarında sıcak çay, çorba ve poğaça, simit, pide gibi gıda maddeleri ikramında bulunarak depremzede vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmazken, diğer birimleri de hem daha fazla vatandaşa yardım ulaştırmak hem de rutin belediye çalışmalarını sürdürmek için mücadele ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatları doğrultusunda merkez geneline yayılan ekipler, vatandaşların deprem psikolojisinden sıyrılarak kentteki sosyal hayatın normalleşmesi çerçevesinde rutin belediyecilik hizmetlerinin devamlılığına önemli katkı sağlıyor.

Bu kapsamda, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaptıkları programlama dahilinde mahallelere yönelik yeni park yapımı, parkların budanması ve tamiratlar başta olmak üzere çalışmalarına devam ederken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise başta toplanma noktaları olmak üzere kentin yoğun olarak kullanılan ana arterlerinde biriken çöplerin hızlı şekilde kaldırılmasını sağladı. Ekipler, merkez genelinde yapılan temizlik çalışmalarının yanı sıra mahallelerde çöp toplama ve temizlik çalışmalarını da aksatmadan sürdürürdü.

Her birimi ile depremin yaralarını sarmak için mücadele eden, her bir vatandaşın sıkıntı yaşamaması adına çalışma gerçekleştiren Düzce Belediyesi, Düzce’de hayatın normalleşmesi adına büyük çaba sarf ediyor.

Haber tarihi: 26/11/2022
Haber Okunma: 211
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar güven tazeledi.
Sonraki: Donacağız! Aşırı soğuklar yolda, tarih belli oldu... Şiddetli kar ve sağanak geliyor




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com