Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1833663
Aktif: 78
Bugün: 648
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Karadağ Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Düzce TSO’yu Ziyaret Etti



Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar Düzce TSO Heyeti Karadağ Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Ervin İbrahimović ve Milletvekilleri ile bir araya geldi.

Ziyarette; Boşnak Partisi Başkanı Başbakan Yardımcısı Sermaye Yatırımları Bakanı Ervin İbrahimović, Boşnak Partisi Rozaje Yönetim Kurulu Başkanı Boşnak Partisi Başkanı Ekonomi ve Mali İşler Danışmanı Mirsad Nurković, Karadağ Milletvekilleri Kenana Strujić-Harbić, Amer Smailović, Suljo Mustafić Düzce Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları Oya Kocaman, Hasan Günden, Düzce TSO Yönetimi, Meclis, Komite Üyeleri, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Başkan Yardımcısı Emine Kurtay, TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Erdem katılım sağladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Karadağ heyetini Düzce’de misafir etmekten son derece mutlu olduklarını belirterek; “ Bilindiği üzere, Türkiye, Karadağ'ı 2006 tarihinde tanımış ve karşılıklı diplomatik ilişkiler kurulmuştur. Türkiye, Balkanların barış ve istikrarına önem vermekte ve Karadağ'ı dost bir ülke olarak görmektedir. Karadağ ve Türkiye karşılıklı ticaret hacminin bu yıl 250 milyon ABD dolarına ulaşması hedeflenmişti. Şu anda bu rakama yakın bir seyir olduğunu da görüyoruz. Bu hedefe ulaşmak üzere daha yakın iş birlikleri yaparak ekonomik, kültürel, eğitim ve diğer alanlarda gelişmeler sağlayabiliriz. Türkiye-Karadağ Serbest Ticaret Anlaşması 26 Kasım 2008 tarihinde İstanbul’da imzalanmış, 1 Mart 2010 tarihinde yürürlüğe girmiştir.  Serbest Ticaret Anlaşması ile ihracatçılarımıza, Karadağ pazarında Avrupa Birliği ihracatçıları ile eşit rekabet imkânı sağlanmıştır. Özellikle turizm sektöründe ortak yatırımlar yapma konusunda son derece elverişli bir ortam olduğunu düşünüyorum. Tarihsel yakınlıklarımızın karşılıklı iş birliğimizi güçlendireceğine inanıyorum. Karşılıklı olarak ticaret hacmimizi artıracağımıza ve Düzce olarak da bu ticaret hacmimizin artmasına katkı sağlayacağımız konusunda inancım tamdır.” dedi.

Karadağ Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Ervin İbrahimović ise, kendilerine gösterdiği yakınlık ve ilgiden ötürü Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Yönetimine teşekkür ederek, Düzce’de bulunmaktan mutlu olduklarını ve ziyaretin kendileri açısından da büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Ziyaret, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkanı Tanju Acar’ın Karadağ Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı İbrahimović ile beraberinde bulunan Boşnak Partisi Rožaje Yönetim Kurulu Başkanı ve ekonomi ve Mali İşler Danışmanı Mirsad Nurković, Karadağ Parlamentosu Boşnak Partisi Milletvekili ve Parlamento Grup Başkanı Kenana Strujić-Harbić, Karadağ Milletvekilleri Amer Smailović ve Suljo Mustafić’e hediye takdimi ile sona erdi.


 

Haber tarihi: 08/11/2022
Haber Okunma: 162
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DR. FARUK ÖZLÜ’NÜN 10 KASIM MESAJI
Sonraki: Düzce TSO Heyetinden Ziyaretler




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com