Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1833663
Aktif: 79
Bugün: 647
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Hasta Hakları Günü’nde Hastalara Ziyaret


Düzce Üniversitesi Hastanesi’nde “26 Ekim Hasta Hakları Günü” dolayısıyla "hasta hakları ve sorumlulukları" ile ilgili bilgilendirme yapılarak farkındalık oluşturuldu.
Sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması amacıyla hizmet veren Düzce Üniversitesi Hasta Hakları Birimi, hasta hakları ihlalleri ve bunlara bağlı ortaya çıkan sorunları çözerek kişilere erişilebilir ve verimli sağlık hizmeti sunuyor.
“26 Ekim Hasta Hakları Günü” dolayısıyla hasta hakları ve sorumlulukları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Davran, Hastane Başmüdürü Fatma Şahin, Hastane Müdürü Muhammet Çelik, Hastane Müdür Yardımcısı Kadriye Şengül, Başhemşire Yardımcıları Hacer Ak Ergün, İlknur Kuzyaka ve Hasta Hakları Birim Sorumlusu Şefi Selvihan Ekici, Hastanemizde yatan ve ayaktan sağlık hizmeti alan hasta ve hasta yakınlarına, "hasta hakları ve sorumlulukları" ile ilgili bilgilendirme gerçekleştirdi.
Hastalara geçmiş olsun dileklerini iletilerek Hasta Hakları Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri doğrultusunda hazırlanan bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Hasta ve hasta yakınlarına sağlık hizmetlerinden faydalanma, seçme, bilgi alma, mahremiyet, güvenlik, şikayet gibi hakları ve hastane kurallarına uyma, tedavisi ile ilgili önerilere uyma, sosyal güvenlik gibi sorumlulukları anlatıldı. Hasta ve hasta yakınları ise yapılan ziyaret ve çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür etti.

 

 

Haber tarihi: 30/10/2022
Haber Okunma: 200
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DEDELER MAHALLESİ SAHASINA BELEDİYENİN ELİ DOKUNDU ATIL DURUMDAKİ SAHA TEPEDEN TIRNAĞA YENİLENDİ
Sonraki: Cumhuriyetimizin 99. Yılına Özel Sergi Ziyaretçilerin Beğenisine Sunuluyor




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com