Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1833832
Aktif: 58
Bugün: 1017
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

2 BİN 300 KURSİYER BELMEK’İ BEKLİYOR


BELMEK’TEN BİR İLK: 2300 BAŞVURU

DÜZCELİLER ÜCRETSİZ KURSLARA AKIN ETTİ

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ( BELMEK) yeni dönem eğitimlerine başlamak için gün sayarken bir rekor kırılarak 2 Bin 300 kişi kurslara başvuru yaptı. Yüz yüze başvurular alınmaya devam ediyor.

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları 53 branşta açtığı kursiyere Düzceliler akın etti. Ücretsiz olarak 9 farklı noktada verilecek olan eğitimlerin başvuruları online ve şahsi olarak alındı. 15 Ekim’de sona erecek olan başvurular için online başvuru sistemi kontenjanların yüzde 90’ının dolması nedeniyle kapatıldı. Yüz yüze başvurular devam ederken başvuru kayıt tarihinin sonlanmasının ardından eğitimler başlayacak.

EN ÇOK İLGİ İNGİLİZCE KURSUNA

BELMEK bünyesinde açılan kurslara yoğun ilgi gösterilirken en çok başvuru 465 kişiyle İngilizce kursuna oldu. Pasta ve yemek, giyim ve diksiyon kursları da en çok başvuru alan eğitimler oldu. Öte yandan bu sene 5 dilde eğitimler verilecek. Fransızca, Almanca, İngilizce, Osmanlıca ve Rusça dil eğitimleriyle Düzceliler yeni bir dil öğrenmiş olacak.

LİSANS MEZUNLARI KENDİLERİNİ GELİŞTİRİYOR

Düzcelilerin kendilerini geliştirmesi ve ücretsiz meslek edinmeleri amacıyla açılan eğitimlere yüzde 40 oranında lisans mezunu başvururken yüzde 30 ile lise, yüzde 15 ön lisans, yüzde 11 ilköğretim ve yüzde 5 ile yüksek lisans mezunları eğitimlere başvuru yaptı.

Haber tarihi: 12/10/2022
Haber Okunma: 249
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Başkan Cemşit: işler iyi gitmeyince medyayı susturuyorlar!
Sonraki: ZABITADAN KANTİNLERE DENETİM




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com