BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 19 MAYIS MESAJI   “SADECE YARINLARIMIZ DEĞİL, BUGÜNLERİMİZ GENÇLERİN AZMİ İLE ...           • Sınav öğrencileri için kritik öneriler   Eğitim Danışmanı Barış Balcı, lise ve üniversite sınavlarına az bir zaman kala sınav ...           • “Kariyer Girişimindeki Şansım: Tarım Hep var Olacak-II” Düzce ÜniversitesiKariyer Geliştirmeve Mezun İzleme Uygulama Araştırma MerkeziileDü...           • ENGELLİLER HAFTASI’NDA RENKLİ ETKİNLİK AZİZİYE PAZARYERİ ‘ÖZEL’ ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPTIFARKINDALIK ETKİNLİĞİNDE EĞL...           • Düzce Üniversitesi’nden 2024 Genç Üniversiteler Dünya Sıralaması’nda Araştırma Alanında Büyük Başarı Times Higher Education'ın yaptığı ve son 50 yıl içerisinde kurulan dünyadaki en iyi &u...           • ZABITA DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI YAYA YOLLARINDA MOTOSİKLETLER DENETLENDİ KURAL DIŞI OLANLARA CEZAİ YAPTIRIM TOPLU ULAŞIM ARA&Cce...           • Fuardan & İkili Görüşme Programlarından Müşteri / Tedarikçi Bulma Eğitimi Gerçekleştirildi Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen, Mehmet Dükkancı’nın eğit...           • CHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ TALİH ÖZCAN’DAN İKİ KRİTİK ÖNERGE   CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, Türkiye Büyük Mil...           • Düzce İl Özel İdare Genel sekreterliği Kadrosuna Nuri Çetin atandı Kültür vr Trizim Bakanlığında başkan yardımcısı olarak görev yapan Nuri Çeli...           • Tasarruf Tedbirleri Ülkemize ve Milletimize Hayırlı Olsun Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, bugün Cumhurbaş...           
İstatistikler
Toplam: 1595269
Aktif: 21
Bugün: 248
Dün: 1684
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN TOPRAĞA DOKUNAN GENÇLERE DESTEK


BAŞKAN ÖZLÜ’DEN TOPRAĞA DOKUNAN GENÇLERE DESTEK

DÜZCE BELEDİYESİ TARIMDA İLKLERE İMZA ATIYOR

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN TARIM ÖĞRENCİLERİNE TEŞVİK

TARIM BÖLÜMÜ SEÇENLERE BELEDİYE DESTEĞİ

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN TARIMIN GELECEĞİ İÇİN EĞİTİME DESTEK

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, tarım sektöründe nitelikli insan gücünü artırmak amacıyla Düzce’de tarım alanını seçen ortaöğretim öğrencilerine destek olunacağını açıkladı. Başkan Özlü Tarım sektöründe kendini geliştirmiş nitelikli insanlara ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek “Bilimin ışığında toprağı harmanlayan genç çiftçilerimiz, tarımın geleceğine yön verecek” ifadelerini kullandı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mesleki eğitimde tarım bölümünü tercih eden öğrencilere pozitif ayrımcılık yapacaklarını açıkladı. Tarımda teknolojik yeniliklere dayalı uygulamaları öğrencilerle buluşturma hedefindeki tarım alanı ile birlikte Düzce’de de tarımda nitelikli gençler yetiştirilecek.

KENDİNİ TARIM ALANINDA GELİŞTİREN GENÇLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Ülkemizdeki tarım sektöründe genç nüfusun önemine değinen Başkan Özlü; “Düzce’mizin bereketli topraklarından tüm Türkiye’yi doyuracak tarım ürünleri yetiştirebiliriz. Bir yandan kurduğumuz Tarım Akademisi Projesinin meyvelerini toplarken bir yandan da tarıma ilgisi bulunan öğrencilerimiz için yeni bir adım atıyoruz. Nitelikli ve toprağa hükmedebilen isimlerin Düzce’den de çıkmasını istiyoruz. Her alanda olduğu gibi tarım alanında da adımızı duyurabilmek amacıyla kendini tarım alanında geliştirmek isteyen, hem ilimizin hem de ülkemizin tarım politikasına katkılar sağlayacak gençlerimize tarım bölümünü seçmeleri halinde çeşitli destek paketlerimiz olacak. Tarım bölümünü seçerek bilimin ışığında toprağı harmanlayan genç çiftçilerimiz tarımın geleceğine yön verecek.” ifadelerinde bulundu.

Haber tarihi: 05/10/2022
Haber Okunma: 1617
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: BELEDİYE’DEN YENİ SEMT PAZARINA ZİYARET
Sonraki: ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ PROTOKOL İLE AÇILDI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com