Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1834006
Aktif: 84
Bugün: 1285
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

DÜZCE BELEDİYESİNDEN 7. GÜNDE ÇİFTE KONSER


MÜZİK DOLU YAZ AKŞAMLARI DEVAM EDİYOR

DÜZCELİLERE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTILAR

PINAR SÜER VE AYŞE TAŞ DÜZCELİLERİ MEST ETTİ

 Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Dünya Düzce Günleri etkinliklerinin 7. Günü tamamlandı. Son dönemde yaptığı çıkış ile dikkatleri çeken Türk Pop Müziği sanatçısı Pınar Süer ve Türk Halk Müziğinin kadife sesi Ayşe Taş konser dizisinin 7. gününde Anıtpark Meydanında sahne aldı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de etkinlik alanına gelerek keyifli gecede Düzcelileri yalnız bırakmadı.

 Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Dünya Düzce Günleri etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor. Etkinlik süresince her kesime hitap eden sanatçıları ağırlayan Anıtpark Meydanında 7. günde çifte konser coşkusu yaşandı. Konserler öncesi etkinlik alanına gelen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü stantları tek tek gezerek hem esnafla hem de vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Özlü Dünya Düzce Günleri etkinliklerinin Düzce’nin tanıtımına ve toplumsal bütünleşmesine büyük katkı sağladığını söyleyerek, sosyal ve kültürel etkinliklerin artarak devam edeceğini yineledi.

 PINAR SÜER GENÇLERE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

Dünya Düzce Günlerinin 7. Gününde, ilk olarak; güçlü sesi ve muhteşem sahne performansı ile son dönemin yıldızı parlayan sanatçılarından Pınar Süer sahne aldı. Genç sanatçının birbirinden güzel şarkılarına Düzceliler hep bir ağızdan eşlik ederek keyifli bir akşam yaşadı.

 AYŞE TAŞ MEST ETTİ

Pınar Süer’in ardından, Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Ayşe Taş  sahneye çıktı. Sevilen eserleri kendine has tarzı ile yorumlayan Ayşe Taş alanı dolduran Düzcelileri mest etti. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Başkan Özlü’nün eşi Onur Özlü de konser alanına gelerek hem vatandaşlar ile sohbet etti, hem de Ayşe Taş’ın şarkılarını dinledi. Konserin ardından Başkan Özlü’nün eşi Onur Özlü, usta sanatçı Ayşe Taş’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konserler Düzcelilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Etkinliklerin son günü olan 8 Ağustos Pazartesi günü, şarkıları dilden dile dolaşan sevilen sanatçı Derya Uluğ 21:30’da Anıtpark Meydanında sahne alacak.

 

Wetransfer link:  https://we.tl/t-Z8PDqyOdZ6

Haber tarihi: 09/08/2022
Haber Okunma: 261
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Odamızda Sınai Mülkiyet Hakları Eğitimi Düzenlendi
Sonraki: Düzceli İş insanı Ruşen Çetin




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com