Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1834021
Aktif: 99
Bugün: 1318
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

RETROBÜS İLE ZAMANDA YOLCULUK


ŞARKILARIYLA, ON BİNLERCE DÜZCELİYİ GEÇMİŞE GÖTÜRDÜLER
DÜNYA DÜZCE GÜNLERİNDE COŞKU ZİRVE DE

Dünya Düzce Günleri, muhteşem etkinliklerle devam ediyor. Etkinliklerin ikinci gününde 70'ler 80'ler 90'lar konsepti ile sahne alan ve nostalji rüzgarı estiren Retrobüs grubu, muhteşem şarkılarıyla alanı hınca hınç dolduran Düzcelileri mest etti.

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Dünya Düzce Günleri etkinliklerinin ikinci gününde de Düzceliler muhteşem bir gece geçirdiler. Düzceliler 70'ler 80'ler 90'lar konsepti ile şarkılarını seslendiren Retrobüs grubu ile yakın geçmişe bir yolculuk yaptı.


Düzce temalı şiir yarışması ve 80’ler 90’lar temalı kostüm yarışmalarıyla keyifli dakikalar geçirilmesinin ardından sahneye çıkan DJ Uğur, verdiği konser ile alanı dolduran vatandaşlara büyük bir coşku yaşattı.

DJ Uğur’un konserinin sona ermesiyle birlikte Düzcelilerin alkışları arasında sahne alan Retrobüs grubu ise 70-80 ve 90’lı yıllara ait birbirinden değerli parçaları seslendirdi. Meydanda toplanan on binlerce Düzceli, parçalarla geçmişe yolculuk yaparken şarkılara da eşlik etmeyi ihmal etmedi. Retrobüs’e şampiyon Düzcespor forması hediye edildi.

Haber tarihi: 03/08/2022
Haber Okunma: 248
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: KISIRLAŞTIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Sonraki: BELEDİYEDE HİZMET İÇİ EĞİTİM




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com