Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1834247
Aktif: 51
Bugün: 1709
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

GİRESUNLU UŞAKLAR ŞEHİT DEDELERİNE SELAM GÖTÜRDÜ


Giresun’un Doğankent ilçesinden ilköğretim ve ortaöğretim kademelerinde öğrenim gören 95 öğrenci Afyonkarahisar’da bulunan Giresunlu şehitleri ziyaret etti.


Doğankent Kaymakamlığının himayelerinde Doğankent Belediyesi ve esnafların katkısıyla “Giresunlu Uşakların Torunlarından, Dedelerine Selam Getirdik!” mottosuyla Doğankent’te bulunan ilk ve orta kademeli okulların 8. 9. ve 11. sınıflarında eğitim gören 95 kişilik öğrenci kafilesinin ilk durağı Ankara oldu. Ankara’da; Anıtkabir, Hacı Bayram Veli Türbesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, 1. Meclis, Taceddin Dergâhı ve Ankara şehir turunun ardından Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde bulunan Giresun şehitliği ziyaret edildi. Afyonkarahisar’da öğrencilere; Emre Gölü, Tarihi Ayazini Bölgesi, Afyon Dağı ve Afyon şehir turu yaptırıldı. Öğrenciler, Milli Mücadele’nin zaferle sonuçlanmasının 100’üncü yılı münasebetiyle 10 Haziran Cuma akşamı Doğankent Kaymakamı Cafer Ekinci, Belediye Başkanı Sayın Rüşan Özden ve ailelerinin katılımları ile dualar eşliğinde uğurlandı. Kurtuluş Savaşı’nda Hüseyin Avni Alpaslan ve Gazi Yarbay (Topal) Osman Ağa kumandasındaki 42. ve 47. Gönüllü alayında savaşıp şehit olan Giresunlu Şehitlerin kabirlerini ziyaret eden Doğankentli öğrenciler bağımsızlık uğruna canlarını veren kahramanlara Giresunlu uşakların torunlarından dedelerine selam götürdüklerini belirttiler. Doğankent ilçesinde 22 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan sel afetinin ve Covid-19 salgını nedeniyle iki yıldır birçok aktivite ve etkinlikten uzak kalan öğrencilerin moral ve motivasyonunu yükseltmek için düzenlenen gezi programı öğrenciler ve veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.

VALİ ÜNLÜ: "PROGRAMA 95 ÖĞRENCİMİZ KATILDI"

Giresun Valisi Enver Ünlü, yapılan etkinlikle ilgili yaptığı paylaşımda; “Giresunlu Uşakların Torunlarından, Dedelerine Selam Getirdik” diyerek düzenlenen gezi programı kapsamında 95 kişilik öğrenci kafilesi, Ankara ve Afyonkarahisar'a varmak üzere Doğankent'ten yola çıktı. Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYMAKAM EKİNCİ: "EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Doğankent Kaymakamı Cafer Ekinci ise “Kaymakamlığımız koordinesinde düzenlenen gezi programına katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Rüşan Özden’e ilçemiz esnaflarına ve emeklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemal Şirin’e teşekkür ediyorum” dedi.

Haber tarihi: 16/06/2022
Haber Okunma: 277
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: KOSGEB Öğrenci Buluşması Gerçekleşti
Sonraki: SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ENGEL YOK




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com