Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1829313
Aktif: 85
Bugün: 2827
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

İYİ Parti Düzce İl Teşkilatı Düzce TSO’yu Ziyaret Etti


İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale ve beraberindeki heyet, Ekonomi Çalıştayı dolayısıyla geldiği Düzce’de, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Ziyaret programına ayrıca; İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Başkan Vekili Aslıhan Akbal Tüysüz, Merkez İlçe Başkanı Av. Hakan Deniz, Kadın Politikaları Başkanı Nuran Sayman, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilara Kefeli, Gençlik Kolları Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kaan Fırat, Düzce Belediyesi Meclis Grup Vekili Ender Çakar, Düzce Belediyesi Meclis Üyesi Erdoğan Kefeli, CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Düzce Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Birol Aksu, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kayıkçı, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük ve Düzceli iş insanları hazır bulundu.

Ziyaretin açılış konuşmasını yapan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, odayı ziyarete gelen tüm siyasilerden aynı beklentiler içerisinde olduklarını söyledi. “İş insanları olarak devletimize ve milletimize hizmet etmeye, üretmeye, istihdam arttırmaya, ihracat yapmaya, ülkemizin ekonomik refah düzeyini arttırmaya gayret ediyoruz. Global dünya ile aramızda ciddi bir rekabet sorunu var. Üretim maliyetleri ve kamusal yükümlülükler iş dünyasının en ciddi sorunlarının başında geliyor. Düzce olarak birçok konuda kamu-sanayi-üniversite işbirliği çalışmalarını fiiliyata geçirdik. Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Rektörümüz ve diğer sivil toplum kuruluşları ile tam koordinasyonla çalışıyoruz. Bu da ekonomiden eğitime, sosyal hayattan ticari hayata kadar bizlere ciddi sinerji kazandırıyor. Bunlara bazı örnekler vermek isterim. Düzce Üniversitesi’nde kapanmak üzere olan tekstil bölümünü ele alarak Moda Tasarımı Bölümüne dönüştürdük. Tüm makine parkurunu yeniledik ve şimdi iş insanları mezunları bekler hale geldi. Yine Meslek Yüksek Okulumuza CNC ve Bilgisayar Atölyeleri kurduk. Bu atölyelerde 600’e yakın aktif çalışana eğitim vererek pratik beceri kazandırdık. Üniversitemiz bünyesindeki Bilimsel Araştırmalar laboratuvarının Tarım Bakanlığı tarafından akredite edilmesini sağladık. Şu anda onlarca test akredite şekilde laboratuvarımızda uygun maliyetlerle yapılabilmektedir. 113 üyemize 113 ücretsiz akademik danışman tahsis ettik. Akademisyenlerimize saha tecrübesi kazandırırken üyelerimizin de akademik kaynaklardan faydalanmalarını sağlıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol ile odamıza tahsis edilen Meslek Lisemiz şu an %100 doluluk oranı ile faaliyetlerine devam ediyor. Bugün Düzce turizm konusunda hak ettiği yerde değil. Ancak, bugüne kadar keşfedilmemiş olmanın yeni fırsatlar yaratacağına inanıyorum. Bunu kısa zamanda avantaja dönüştürerek turizmde bir marka olacağımıza inanıyorum. Bu konuda ciddi adımlar atıldı. Türkiye’nin turizmdeki en büyük markalarında biri olan Dedeman, Düzce’de beş yıldızlı bir otel yapmak üzere protokol imzaladı. Benzer şekildeki bu turizm yatırımlarının artarak devam edeceğini biliyoruz.  Üyelerimizin nitelikli istihdama yönelik beklentilerini karşılamak üzere de çalışmalar yürütmekteyiz. “ ifadelerine yer verdi.

İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ise; “ Düzce’nin gelişmesi ve bu gelişmede kadının emeğini ve rolünü çok önemseyen bir teşkilatız. Şehrimizin makus tarihini ancak orta ve uzun vadede geliştirmekte olduğumuz makro kalkınma planlarını hayata geçirirsek değiştirebileceğimizin bilinci ile kısır siyasi çekişmelerden uzak yapıcı ve verimli projeler üretmeye devam ediyoruz. Şehrin büyümesi Düzcelilerin ekonomik olarak daha iyi bir yaşam standardına ulaşması için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Programında devamında, İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz ve Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale’nin sunumu ile devam etti.

Programın sonunda, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale’ye Düzce’nin yöresel ürünleri ile Düzce Üniversitesi tarafından özel olarak geliştirilen tıbbi ürünlerden oluşan hediye paketini takdim etti.

 

 

Haber tarihi: 01/06/2022
Haber Okunma: 544
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE STADYUMU PROGRAMA ALINDI
Sonraki: Jandarma Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com