Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1834574
Aktif: 43
Bugün: 2422
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

DÜZCELİLER MİLLET BAHÇESİNİ ÇOK SEVDİ


VATANDAŞ, MİLLETİN BAHÇESİNDE MUTLU
MİLLETİN BAHÇESİ, MİLLETLE DOLUP TAŞIYOR
ÇOCUKLARIN VAZGEÇİLMEZ MEKANI OLDU

Düzce Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak 29 Ekim 2021 tarihinde hizmete açılan, içerisinde Millet Kıraathanesinin yanı sıra Düzce Belediyesine ait büfeler ve yöresel ürünlere yönelik satış noktası bulunan ‘Millet Bahçesi’ Düzcelilerin buluşma noktası haline geldi. Vatandaşlar parkın eski haliyle kıyaslanmayacak kadar güzel bir hale geldiğini dile getirdi.


Düzcelilerin nefes alacağı yeni bir alan olarak hizmete açılan aynı zamanda şehre yeni bir görsel zenginlik katan, güneşli havalarda bahçesinde, yağışlı ve soğuk havalarda ise "Millet Kıraathanesi"nde vatandaşlara bir çok alanda sosyalleşme imkanı sağlayan Millet Bahçesi, Düzcelilerin vazgeçilmez mekanı haline geldi.

İçerisinde çocuk parkları, açık hava tiyatrosu, süs havuzu, yürüyüş yolları ve spor alanlarının yanı sıra Millet kıraathanesi de bulunan Millet Bahçesinde, ücretsiz Wi-Fi hizmeti de sunuluyor.

Özellikle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi haline gelen Millet Parkında anne-babalar çocuklarının güvenli bir ortamda keyifli vakit geçirmelerine eşlik ederken, bir yandan da şehrin içinde yeşilin keyfini doyasıya yaşıyor.

"KALICI BİR ESER OLMUŞ"

Düzceliler tarafından iyiden iyiye benimsenen Millet Bahçesinin tadını çıkarmaya çalıştıklarını dile getiren bir vatandaş, “En azından her gün çay içmeye gelebiliyoruz. Keşke sayıları daha da çoğalsa. Nüfusumuz artıyor” derken, bir diğer Millet Bahçesi sakini ise “Yapanların eline koluna sağlık. Böyle kalıcı bir şey yapılması çok güzel. En azından sırtımızı yaslayıp, ‘oh be ne güzel yapmışlar’ diyerek dinlenebiliyoruz” şeklinde konuştu.

"ESKİ İLE KIYASLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"

Millet Bahçesinde bulunan çocuk parkına torununu getiren bir vatandaş ise mevcut alanı eski haliyle kıyaslamanın mümkün olamayacağını ve çok güzel olduğunu dile getirirken, Millet Bahçesine ilk defa geldiğini söyleyen bir diğer vatandaş da “Biz de yararlanacağız inşallah. Güzel bir atmosfer var burada. Bütün çocuklar eğleniyor, beğendim” diyerek görüşlerini ifade etti.

Haber tarihi: 16/02/2022
Haber Okunma: 328
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN KDV İNDİRİMİ
Sonraki: MEZARLIKLARDA HASSAS DAVRANIYORUZ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com