Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1834813
Aktif: 64
Bugün: 2827
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

DÜZCE BELEDİYESİ KAR YAĞIŞINA HAZIR


Düzce Belediyesi, yapılan kar yağışı uyarısı üzerine harekete geçerek, her türlü olumsuzluğa karşı tedbirlerini artırdı. Fen İşlerine bağlı 4 adet kar bıçaklı iş makinesi, 14 kar küreme ve tuzlama ile 2 pikap hazır kıta olarak bekletiliyor.

 Meteoroloji’nin kar yağışı uyarısı üzerine Düzce Belediyesi de harekete geçti. Bahçeşehir bölgesindeki araç garajında kar yağışı ve buzlanmanın getirebileceği olumsuzluklara karşı ek tedbirler aldı. Elverişsiz hava şartlarına karşı Fen İşleri Müdürlüğü tuzlama ve yol açma ekipleri, 24 saat boyunca kentin belli noktalarında hazır bekletilmeye başladı. Ekipler, kar yağışının artmasıyla öncelikle ana caddelerde buzlanmaya karşı tuzlama ve yol açma çalışmaları yürütecek. Hava şartları normale dönene kadar teyakkuz hali devam edecek.

BAHÇEŞEHİR A.Ş. ÇALIŞMALARA KATILACAK

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 4 adet kar bıçaklı iş makinesi, 14 kar küreme ve tuzlama ile 2 pikap ile kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirmek için görev başında olacak. Öte yandan Bahçeşehir A.Ş. de araçlarını hazırda tutarak bölgede yaşanacak olumsuzluklarda Düzce Belediyesi ekiplerine yardımcı olacak.

 

 

Haber tarihi: 13/01/2022
Haber Okunma: 293
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: “2024’e kadar Düzce’nin köylerinde yolu olmayan, suyu olmayan köy bırakmayacağız.” dedi.
Sonraki: ULAŞIM İLE İLGİLİ SORU İŞARETLERİ KALDIRILDI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com