Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1835076
Aktif: 107
Bugün: 3335
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

DÜZCE BİR İLKE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK


İKTİSAT VE KALKINMA KONGRESİNE DOĞRU
BAŞKAN ÖZLÜ, DÜZCE’NİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYOR
TARIM, TURİZM, SANAYİ VE TİCARET ELE ALINACAK

Düzce Belediyesi, alanında uzman isimlerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan ‘Düzce İktisat ve Kalkınma Kongresi’ne ev sahipliği yapacak. Tarım, Turizm, Sanayi ve Ticaret başlıkları altında 25-26 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek kongrede Düzce’nin önümüzdeki 50 yıllık yol haritası belirlenecek.

Düzce, tüm dinamikleriyle gelecek 50 yılının ele alınacağı, Tarım, Turizm, Sanayi ve Ticaret konu başlıkları altında, alanında uzman isimlerin katılacağı ‘Düzce İktisat ve Kalkınma Kongresi’ için gün sayıyor.

Başkan Özlü, 25-26 Aralık tarihlerinde Prof.Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde Düzce tarihinde ilk kez gerçekleştirilecek olan Düzce Belediyesi, Düzce Valiliği, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Ekonomi Gazetecileri Derneği ortaklığında gerçekleştirilecek olan kongrenin ortak bir akıl çalışması olacağını ifade etti.

"DÜZCE İÇİN YOL HARİTAMIZI OLUŞTURACAĞIZ"
Düzce’nin turizm ve tarım varlıkları başta olmak üzere kendi ürünlerinin sanayisinin gelişmesi, turizm ve ticaret merkezi olarak kentin konumu, kentin markalaşma anlamında yol haritasının belirlenmesi yolunda ortak akıl oluşturmak amacıyla yola çıktıklarını dile getiren Başkan Özlü, “Kentteki iş ve yatırım fırsatlarını yatırımcının dikkatine sunmak, kamuoyunun dikkatini çekmek ve kamuoyu oluşturmak hedefi ile paydaşlarımız ve uzman isimlerle bir araya geleceğimiz kongremizde Düzce için yol haritamızı oluşturmak istiyoruz” dedi.

Haber tarihi: 13/12/2021
Haber Okunma: 338
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE TSO’YA ZİYARET
Sonraki: Meteoroloji uyardı: Kar geliyor




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com