Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1831857
Aktif: 52
Bugün: 1061
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

HİÇ DÜŞÜNMEDEN ZABITAYA HABER VERDİ


Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelen bir vatandaş, Anıtpark meydanındaki fuar alanında bulduğu cüzdanı Zabıta ekiplerine teslim etti. Yöresel ürün satan esnafın cüzdanı teslim edilirken cüzdanına kavuşan esnaf hem Zabıta ekibine hem de vatandaşa teşekkür etti.

Düzce Anıtpark Meydanında kurulan yöresel ürünler fuarında Hatay yöresini temsil eden ürünleri satan Murat Arslan, bankamatikten çektiği bin 350 dolar ile standına geri dönerken cüzdanını düşürdü. İçinde bin 350 dolar bulunan cüzdanı bulan Salih Metin ise hiç vakit kaybetmeden cüzdanı en yakın zabıta ekibine götürdü. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü içi para dolu cüzdanın sahibini bulmak için banka kartlarından yola çıkarak şahsın telefonuna ulaştı. Arslan’ı zabıta müdürlüğüne davet ederek parayı bulan vatandaşla karşılaştırarak tutanak altında cüzdanı sahibine teslim etti.

BÖYLE İNSANLAR OLMASINDAN GURUR DUYDUM

Bütün birikimini cüzdanında taşıdığını belirten esnaf Murat Arslan, “Anıtpark meydanındaki fuarda Hatay yöresel ürünlerini satıyorum. Sabah bankamatiğe para yatırdım. Standa dönerken cüzdanımı düşürdüm. İçinde Bin 350 dolar vardı. Bütün birikimim cüzdanımdaydı. Helal süt emmiş bir vatandaşa denk geldim. Gerçekten çok mutluyum. Zabıtalarımızdan ve kardeşimizden de Allah razı olsun. Böyle insanlarımızın olmasından da gurur duyuyorum” diye konuştu.
Cüzdanı bulan Salih Metin ise yöresel ürünler satılan fuarı gezerken Atatürk heykelinin yanında cüzdanı bulduğunu ve anında Zabıta ekiplerine haber verdiğini kaydetti.

Haber tarihi: 09/10/2021
Haber Okunma: 314
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: JANDARMA KAÇAK TOMRUK YAKALADI
Sonraki: BAŞKAN YANMAZ AKÇAKOCA İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com