Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1835618
Aktif: 21
Bugün: 4216
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Düzce Üniversitesi’nden Kimya Öğretmen Adaylarının Mesleki Becerilerini Geliştirecek Proje


Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen ve beş gün süresince devam edecek olan "Günlük Yaşamdan Kimya Sınıfına Yansımalar" başlıklı online etkinliğin açılış programı, Düzce Üniversitesi Çevrimiçi Eğitim Sistemi üzerinden gerçekleştirildi.

Proje ile geleceğin kimya öğretmenlerine, eğitim-öğretim sürecinde uygulayacakları öğretim, yöntem ve tekniklerin içerisinde günlük yaşamdan yansımaların yer aldığı etkinliklerin kendilerine rehber olması amaçlanıyor.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Proje Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Volkan Bilir, TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında desteklenmesine karar verilen projenin, 10 Eylül 2021 tarihine kadar devam edeceğini belirterek Düzenleme Kurulu’na ve proje ekibine teşekkür etti.

Programda konuşan Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç, bilimsel çalışmaları çok önemsediklerini belirterek, Düzce Üniversitesi’ni ulusal ve uluslararası alanda tanınır kılan bu etkinliği, farklı bakış açılarının bir araya geldiği bir çalışma olarak nitelendirdi. Projenin hem akademik hem de sosyal anlamda büyük katkılarının olacağını söyleyen Prof. Dr. Mustafa Koç, yeni kavramların yeni deneyimler oluşturacağı bu etkinliklerin, ciddi anlamda gelişimin en güzel ifadesi olduğunu sözlerine ekledi. Öz Düzenleme ve Öz Farkındalık kavramlarının da önemi üzerinde duran Prof. Dr. Koç, projenin Kimya öğretmen adayları için büyük faydası olacağını vurguladı.

Programda Düzenleme Kurulu ve proje ekibi içerisinde yer alan; Prof. Dr. Ayhan Yılmaz, Prof. Dr. Yüksel Tufan, Prof. Dr. Soner Yavuz, Doç. Dr. Erdal Kocabaş, Doç. Dr. Ayşe Yalçın Çelik, Doç. Dr. Burcu Şenler Pehlivan, Doç. Dr. Sedef Canbazoğlu Bilici, Doç. Dr. Davut Sarıtaş, Doç. Dr. Sinem Dinçol Özgür, Doç. Dr. Sedat Karaçam ve Dr. Öğr. Üyesi Gülseda Eyceyurt Türk duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Proje ekibi, farklı üniversitelerden gelen 40 Kimya öğretmen adayının, 15 akademisyen tarafından gerçekleştirilecek etkinlikler ile mesleki becerilerini geliştireceklerini ifade etti. Temel Bilimleri sevdirmek adına katkılar sağlayacak etkinliklerin, katılımcılara önemli donanımlar da kazandıracağının altını çizen proje ekibi, emek veren herkese teşekkür etti.

Programda katılımcı öğretmen adayları da kendilerine bilgi ve deneyim kazandıracak projenin hayata geçirilmesinde emek ve destekleri olanlara teşekkürlerini iletti.

Çevrimiçi olarak planlanan ve iki bölümden oluşan etkinliklerin ilkinde; strateji, yöntem veya tekniğin teorik kısmı öğrencilere aktarılacak, ikinci bölümde ise Kimya öğretmen adaylarının strateji, yöntem veya teknik konusunda günlük yaşam ile ilişkili olacak şekilde nasıl planlama yapabilecekleri örnek uygulamalarla öğrencilere sunulacak.

 

 

 

Haber tarihi: 08/09/2021
Haber Okunma: 323
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Sonraki: Babacan Düzce'ye geliyor




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com