Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1835632
Aktif: 68
Bugün: 4266
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

802 KİŞİ İSTİHDAMA KATILDI


BELEDİYEDEN İSTİHDAMA DESTEK

802 KİŞ İŞ SAHİBİ OLDU

 

Düzce Belediyesi, İŞKUR, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile işsizliğin azaltılarak istihdamın artırılması amacıyla açılan BELKA bünyesindeki Düzce İş Kulübü kurulduğu tarihten bu yana 802 kişiyi iş gücüne kattı.

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün il genelinde istihdamın artması ve işsizliğin azalmasına yönelik ön ayak olduğu Düzce İş Kulübü, pandemi sürecinde olunmasına rağmen kısa sürede önemli başarıya imza attı. İşkur ve DTSO ortaklığı ile 27 Aralık 2019 tarihinde açılan İş Kulübüne 2021 Ağustos ayına kadar 2 bin 38 kişi başvuruda bulunurken bunların 802’sine iş bulundu.

Düzce’de işsizliğin azaltılması, iş sahibi olmak isteyenlerin eğitim alabileceği, konusunda uzman danışmanlar ile birebir görüşebileceği önemli istihdam bürolarından biri olan BELKA Düzce İş Kulübüne, 27 Aralık 2019 tarihinden 2021 yılına kadar bin 264 başvuru yapılırken bin 190 kişi iş görüşmelerine yönlendirildi. Öte yandan kulüp sayesinde 68 kişi de iş başı eğitim programlarına dahil oldu. İş Kulübü bin 264 başvurunun 451’i iş sahibi yaparak önemli bir başarıya imza attı.

 

7 AYDA 351 KİŞİ İŞ BULDU

Düzce İş Kulübü 2021 yılı 7 aylık verilerini de kamuoyuna açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Ağustos ayına kadar 774 kişi iş bulmak için başvuruda bulunurken 605 kişi uygun işlere yönlendirildi. 52 kişi iş başı eğitim programına dahil olduğu belirtilirken 351 kişi de işe yerleşti.

 

KİŞİYE UYGUN İŞ BULUNUYOR

Düzce Belediyesi iştirak şirketlerinden biri olan BELKA bünyesinde faaliyet gösteren iş kulübü, konusunda uzman kadrolarıyla günlük istihdam verileri tarayarak sistemde başvurusu olan vatandaşlara uygun iş buluyor. Ardından başvuru sahipleri ile görüşen uzman kadro, işveren ile görüşme sağlayarak istihdamın kapısını aralıyor. Öte yandan iş arayanlara özgeçmiş hazırlama, iletişim, beden dili gibi eğitimler de veriliyor.

Haber tarihi: 12/08/2021
Haber Okunma: 347
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: BİR EKİP GELDİ DİĞERİ GİTTİ
Sonraki: REFÜJ SULAMA SORUNU ORTADAN KALKACAK




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com