Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1835613
Aktif: 32
Bugün: 4199
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ÇİFTE MÜJDE


ESKİ SANAYİ ÇARŞISININ ANKARA AYAĞI TAMAM

ÖZLÜ İKİ MÜJDEYİ BİRDEN VERDİ

DÜZCE’NİN ÇEHRESİNİN DEĞİŞMESİNE AZ KALDI

ÖZLÜ’DEN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin çehresinin değiştirmek için attığı adımlardan biri olan Eski Sanayi Çarşısının kentsel dönüşüm ile modern bir şehir havasına bürünmesini sağlayacak proje için ihaleye çıkılacak.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin çehresini değiştirmeye yönelik adımlar atmaya devam ediyor. Başkan Özlü Ankara temasları kapsamında Eski Sanayi Çarşısının kentsel dönüşüm ile açık AVM ve rezidansların olacağı alanın ihaleye çıkması için TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüştü. Başkan Özlü, gelecek vizyonu çizmek amacıyla eski sanayi çarşısında başlattığı proje kapsamında daha önce uzlaşma ofisi açarak halk sahipleri ile uzlaşmanın yapılması için ilk adımı atmıştı. Projenin hayata geçmesi için Ankara ayağını da koordine eden Başkan Özlü, bu kapsamda TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelerek hem kentsel dönüşüm hem de Millet Bahçesinin devredilmesi için görüştü.

İKİ MÜJDEYİ BİRDEN VERDİ

Düzce’ye güzel ve modern bir eser bırakmak istediklerini her fırsatta kaydeden Başkan Özlü, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüştükten sonra kamuoyuna müjde verdi. Başkan Özlü, “ Uzun zamandır üzerinde çalışarak projelendirme aşamasını tamamladığımız "Düzce Modern Sanayi Sitesi" finansmanı konusundaki önerimize TOKİ Başkanımız olumlu cevap vermiş,  ihaleye çıkılması yönünde çalışma arkadaşlarına talimat verdi” dedi. İhaleye çıkılmasının ardından eski sanayi çarşısında dönüşüm vakit kaybetmeden başlayacak.

MİLLET BAHÇESİNİN KABULÜ BEKLENİYOR

Düzce’nin gözbebeğinde vatandaşların nefes alacağı, çocukların oyun oynayabileceği ve gençlerin verimli vakit geçirebileceği Millet Bahçesinin de açılması için son adım atıldı. Başkan Özlü, TOKİ bünyesinde yapılan Millet Bahçesinin kabul işlemlerinin başlatılması müjdesini de verdi. Özlü mesajında; “Yapımı tamamlanan Düzce Millet Bahçesi Projesi’nin kabul işlemlerinin başlatılması talebimizi değerli TOKİ Başkanımız olumlu buldu. İlgili daire başkanlığına kabul işlemlerinin başlatılması talimatını verdi. Millet Bahçesi’nin kabul işlemleri başlıyor. Sayın Bulut’a teşekkür ediyorum. Düzceli kardeşlerimize ve Düzce’mize hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerinde bulundu.

Haber tarihi: 11/08/2021
Haber Okunma: 372
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: FABRİKA BACALARINA ANLIK DENETİM
Sonraki: ASAR VE KARACA DERELERİ MELENSU PARK’TA BULUŞUYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com