Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1835797
Aktif: 71
Bugün: 4554
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

“KAÇAK SU TİMİ” İŞ BAŞINDA


 

KAÇAK SU KULLANANLARA FIRSAT VERİLMEYECEK

SUYU KAÇAK KULLANANLAR TEK TEK TESPİT EDİLECEK

 

Kaçak su kullanımının önüne geçmek amacıyla saha çalışmalarına başlayan Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, içme suyunu tarla ve bahçelerde kaçak kullananları tespit ederek idari para cezası uygulayacaklarını açıkladı.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, tarım arazilerinde ve bahçelerde kaçak su kullananların peşini bırakmıyor. Su havzalarında mevsimsel kuraklıktan dolayı yaşanan su azalmasının önüne geçmek için vatandaşların duyarlı olmasını isteyen Düzce Belediyesi, içme suyunun bahçelerde, araç ve halı yıkamalarında kullanılmaması yönünde uyarılarda bulundu. Bahçelerde su sarnıcı veya damlama sulama yapılmasının tasarruf sağlayacağını kaydeden ekipler, uyarılara rağmen içme suyunun duyarsızca kullanılmasının tespit edildikten sonra idari para cezası uygulanacağını kaydetti.

SUYUMUZU BİLİNÇLİ TÜKETELİM

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, kuraklık ile mücadelenin yanı sıra doğanın da korunması için vatandaşların da ellerini taşın altına koyması gerektiğine dikkat çekerek “ Kaçak su kullanımlarının istasyonlardaki basınç seviyesinden anlaşılıyor. Oluşturduğumuz yeni bir ekiple tespit çalışmalarına başladık. Düzce’mizin susuz kalmaması için verdiğimiz mücadeleye vatandaşlarımızın da suyumuzu bilinçli tüketmesini rica ediyoruz. Aksi halde kaçak su kullanımının tespit edilmesi halinde idari para cezası uygulamak zorunda kalacağız” denildi.

 

 

 

 

Haber tarihi: 04/08/2021
Haber Okunma: 318
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Şahin, Demokrasi ve Özgürlük Adası İstişare Toplantısına Katıldı
Sonraki: Düzce Üniversitesi Üretim Merkezi; GMP, ISO 9001 ve ISO 22000 Sertifikalarını Alan Bölgenin İlk ve Tek Merkezi Oldu




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com