Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1831625
Aktif: 41
Bugün: 636
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

ALGÜN İNŞAAT VE ESAS HOLDİNG DEV PROJE’DE BULUŞTULAR !


Düzce’de Alg Constructions ve Esas Gayrimenkul ortaklığında gerçekleştirilecek olan Karadeniz’in en büyük yaşam projesi, 750 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek. Düzce’ de çeşitli bölgeler de yaptığı projeler ile adından çokça..

 Düzce’de Alg Constructions ve Esas Gayrimenkul ortaklığında gerçekleştirilecek olan Karadeniz’in en büyük yaşam projesi, 750 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek.

Düzce’ de çeşitli bölgeler de yaptığı projeler ile adından çokça söz ettiren Algün İnşaat, büyük bir projeye daha imza attı. Esas holding ortaklığı ile yürütülen projede, Karadeniz bölgesinin en büyük Karma Yaşam Projesi olacak olan Algün Park için bugün düzenlenen tanıtım lansmanında imzalar atıldı.

anıtım lansmanında konuşan Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün,  Proje hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi; ‘’ Böylesine iddialı projemizde ünlü markalara ev sahipliği yapacak olan Algün Park, Alışveriş, yeme-içme ve eğlencenin merkezi olurken, konumlandığı beş yıldızlı oteli ile konaklamanın ilk adresi olacaktır. Yine projemizde bulunan rezidanslarımız Düzce’nin konut ihtiyaçlarını karşılarken ofislerimizde iş hayatının kalbinin attığı yer olacaktır. Yaklaşık yedi yüz elli milyon türk lirası yatırımı ile hayat bulmasını ön gördüğümüz projemizde binin üzerinde istihdam yaratarak Düzce’mizin ekonomisine katkıda bulunmayı hedeflemekteyiz.’’ Dedi.

Algün PARK Projesinin iş ortağı olan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu ise, proje içinde kiracı olarak bulunacak büyük firmalar olabileceğini söyledi; ‘’ Sonuçta 12 tane Alışveriş merkezi yönetiyoruz, bin iki yüz taneden fazla kiracımız var. On iki alışveriş merkezine hızlıca bakıp ortak kiracıları görürsen, bilirsin ki o kiracılar bizim yönettiğimiz ve yaptığımız alışveriş merkezinde bizi takip eden kiracılar, dolayısı ile oradan bir araştırma yaparsanız bazı şeyleri yakalarsınız.’’ Dedi.

 Tanıtım konuşmalarından sonra Proje iş ortakları olan Algün İnşaat ve Esas holding Yönetim Kurulu başkanları imzaları atarak projeyi resmiyete döktüler.

 

 

Haber tarihi: 02/07/2021
Haber Okunma: 410
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Tekstil Ürünleri Komitesi’nden Kabardin Tekstile Ziyaret
Sonraki: SURVİVOR AYŞE’DEN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com