Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832519
Aktif: 51
Bugün: 2248
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

MUNCURLU PARK GÖLET YATIRIMCILARI BEKLİYOR


MUNCURLU PARK GÖLET YATIRIMCILARI BEKLİYOR
YENİ TURİZM VE SOSYAL YAŞAM ALANI KAZANACAĞIZ
YATIRIMIN GÖZDESİ OLACAK

 

Kente yeni cazibe merkezleri kazandırmak için kolları sıvayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Muncurlu Park Gölet için yatırımcılara çağrıda bulundu. Başkan Özlü uygulanacak olan proje ile Muncurlu Park Gölet’in bölgenin en gözde mesire alanlarından biri olacağını söyledi.

Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, vatandaşların kaliteli vakit geçirebileceği yeni sosyal alanlar kazandırılmasının yanında her platformda olduğu gibi turizm alanında da vizyoner çalışmaların önünü açıyor. Başkan Özlü, bu kapsamda, Düzce Belediyesi tarafından 20 yıllığına kiralanan ve projesi hazırlanan Muncurlu Park Gölet’in yatırımın gözdesi olacağını söyleyerek, yatırımcılara çağrıda bulundu.


Kentin cazibe merkezi sayısını artırmak, turizm potansiyelini öne çıkarmak ve yeni yatırımların önünü açmak için projeler üreten Düzce Belediyesi, C Tipi Mesire Alanı statüsünde bulunan Muncurlu Park Gölet için yeni yatırımcılar arıyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Orman İşletme Müdürlüğü’nden 20 yıllığına kiralanan ve projesi hazırlatılan mesire alanının yatırıma açılmasıyla hem Düzce hem de bölgenin gözde mekânlarından biri olacağına işaret etti.

TURİZME KATKISI OLACAK


2021 yılının Turizm Yılı olarak belirlendiğini ve ildeki tüm turizm potansiyeli olan alan ve mekânların da buna göre yeniden düzenlenerek açılmasının hedeflendiğini kaydeden Başkan Özlü, “ Sosyal yaşam alanlarını artırarak alternatifler üretmeye çalışıyoruz. Düzce’miz turizm açısından çok zengin. Biz de bunu en iyi şekilde değerlendirerek hemşerilerimize ve il dışından gelecek olan misafirlerimizin kullanımına açmak istiyoruz. Muncurlu Park Gölet’i de 20 yıllığına kiraladık ve sosyal yaşam alanlarına bir alternatif daha ekledik. Cazibe merkezi olacağına inandığımız bu alanın, yatırımcı eliyle ilimizin turizmine alternatif bir değer olarak kazandırılmasını istiyoruz. Yatırımcı projesi hazır olan alanda düzenlemeler yaparak vatandaşlarımıza çok yönlü bir şekilde hizmet edecek. Böylece kazan-kazan sistemi ile başta Düzce ve bölgemiz olmak üzere esnaflarımız, vatandaşlarımız ve tabi ki yatırımcı kazanmış olacak” ifadelerinde bulundu.

İSTEYEN İSTEDİĞİNİ BULACAK


149 dönümlük alanı kapsayan arazi içerisinde spor tesis alanları, VİP misafirlere yönelik tesis, serbest oyun alanları, gözlem kuleleri, 2 bin kişilik amfi, piknik alanları, zip-line hattı, otopark, lokanta ve düğün salonu ile bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek olan Muncurlu Park Gölet, Düzcelilere kazandırılacak.

 

Haber tarihi: 30/06/2021
Haber Okunma: 345
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Proje Yazma ve Ajans Destekleri Eğitimi Gerçekleşti
Sonraki: ÖZLÜ'DEN PROJELERE YAKIN MARKAJ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com