Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1828145
Aktif: 118
Bugün: 1057
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

CUMAYERİ ENTEGRE HASTANESİNİN PROJESİ TAMAM SIRA İHALEDE


Düzce’de ilçelere yapılması planlanan entegre hastanelerinin biri de Cumayeri’ne kurulacak. Cumayeri entegre hastanesinin ödeneğinin hazır olduğu, proje üzerinde çalışmalar yapıldığı ve çok yakında ihaleye çıkacağı bildirildi. Cumayeri’ne yapılması planlanan entegre hastanesi için son aşamaya gelindi. Yeri kamulaştırılan entegre hastanesinin zemin etüdü yapılırken, ödeneğinin hazır olduğu ve proje üzerinde çalışmaların yapıldığı, en kısa zamanda da ihaleye çıkacağı öğrenildi.

Cumayeri Aile Hekimliği Sağlık Grup Başkanının, İl Genel Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu üyelerine, ilçede ve bölgede 24 saat hizmet verebilecek bir entegre hastanesine ihtiyaç olduğunu bildirmesinden sonra komisyon üyeleri hastane hakkında İl Sağlık Müdürü Ersin Şimşek’ten bilgi aldı. Bu gün yapılan İl Genel Meclisi toplantısında konuyla ilgili olarak meclise bilgi veren komisyon üyeleri, Cumayeri Aile Hekimliği ve entegre hastanesi ile ilgili hazırladıkları raporu da meclise sundu.

Raporda, Cumayeri ilçesi Aile hekimliğinin noksanlarının incelenmesi sonucunda, Sağlık Grup Başkanının komisyona, fiziki yapının yeterli olduğu, herhangi bir ihtiyaçlarının olmadığını, tek ihtiyacın 24 saat hizmet verebilecek, Acil Servisi bulunan, bölgenin tümüne yani Gölyaka sapağından Gümüşova ve Cumayeri ilçelerinin bütününe cevap verebilecek bir ilçe entegre hastanesine ihtiyaç olduğunu dile getirdiği ifadelerine yer verildi. Çevre ve Sağlık Komisyonu, konu hakkında İl Sağlık Müdürü Ersin Şimşek ile yaptığı görüşmede edilen, ilçe entegre hastanesinin yerinin kamulaştırıldığı, zeminin etüdünün yapıldığı, ödeneğinin hazır olduğu ve proje üzerinde çalışmalar yapıldığı, en kısa zamanda ihaleye çıkartılacağı şeklindeki bilgileri meclisle paylaştı.

Haber tarihi: 03/11/2011
Haber Okunma: 2707
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: MERKEZİ VAAZ KALKIYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com