Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1827907
Aktif: 115
Bugün: 677
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

İLK UÇAK KALKTI


 

Düzce’ye de büyük fayda sağlayacağı düşünülen ve sadece 1 saat uzaklıkta olan Kocaeli Cengiz Topel Havaalanı bugün törenle hizmete açıldı. Havaalanından ilk uçuş Trabzon’a gerçekleştirildi. İzmit'te yaklaşık 20 yıl önce Cengiz Topel Askeri Havaalanı'nın yanında yaptırılan, ancak 'ekonomik olmadığı' gerekçesiyle kullanılamadığı gibi, depremde de pist ve binaları hasar gören Cengiz Topel Sivil Havaalanı, yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla bugün ulaşıma açıldı. Törene Ulaştırma Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli valisi Ercan Topaca, Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce TSO Başkanı Metin Büyük ve Kocaeli protokolü katıldı. Havaalanından bugün Anadolu Jet Havayolları'na ait 'Boing 737-700' tipi 149 kişilik uçak, yolcuları ve kent protokolüyle birlikte ilk uçuşunu Trabzon'a yapmak üzere saat 14.45'te havalandı.

Karadenizli çok diye ilk sefer Trabzon'a

Açılışta konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Marmara Bölgesi'nde çok sayıda Karadenizli vatandaşın yaşaması nedeniyle ilk seferin Trabzon'a gerçekleştirildiğini, bu havaalanından ilerde birçok ile uçuşlar yapılacağını söyledi. Ergün havaalanının Düzce için de önemli olduğunu söyledi.

Vali Ercan Topaca da, Cengiz Topel Sivil Havaalanı'nın bölgenin gelişmesine katkı sağlayacağını, bu havaalanının Kocaeli'nin yanı sıra Sakarya, Yalova, Düzce ve Bolu'nun da havalimanı olduğunu belirtti. Topaca, “ Bu havaalanı aynı zamanda Sakarya’nın, Düzce’nin, Yalova’nın ve Bolu’nun havaalanı. Bölge insanımıza hizmet edecek. Yeni ufuklara, memleketin her noktasına uçuşlar yapılacak. Bu havaalanının bu bölgeye yetmeyeceğini ilerleyen günlerde görerek pist genişletmesine gideceğiz.” Dedi.

Açılış törenine katılan Metin Büyük ise, Düzce için büyük önem taşıyan Cengiz Topel Havaalanında bugün itibariyle uçuşların başladığını belirterek, “ Düzce’deki işadamlarımızın Trabzon uçuşlarında Kocaeli Cengiz Topel Havaalanını tercih etmeleri, önemli bir kazanım olan havaalanının devamlılığı açısından büyük önem taşımaktadır. Özellikle Trabzon- Kocaeli, Kocaeli- Trabzon arası seyahat eden üyelerimize duyurulur.” Dedi.

Haber tarihi: 03/11/2011
Haber Okunma: 1586
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: BAYRAM ÇİLESİ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com