Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832426
Aktif: 48
Bugün: 2102
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

İTFAİYE TEŞKİLATI GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA HAZIRLANIYOR



YENİ ARAÇLAR ENVANTERE KATILMAK İÇİN GÜN SAYIYOR
ENDÜSTRİYEL YANGINLARA MÜDAHALE ARTIK DAHA KOLAY

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,  bölgenin en büyük ve en güçlü itfaiye teşkilatını kurmak adına gösterdiği özverili girişimlerinde gözle görülür gelişmeler sağlanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda ihalesi tamamlanarak Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne kazandırılan ve endüstriyel yangınlara müdahalenin daha sağlıklı ve daha kolay hale gelmesini sağlayacak araçların, yapımının tamamlanmasını ardından Temmuz ayı içerisinde itfaiye teşkilatı bünyesine katılması bekleniyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediyesi İtfaiye Teşkilatının modernizasyonu noktasında yeni itfaiye binasının şehre kazandırılması, Bahçeşehir bölgesinde kurulan istasyon ile şehre ve bölgeye hızlı ve sorunsuz hizmet götürülmesinin yolunu açmasının yanında teşkilata yeni araçların kazandırılmasında da önemli rol oynuyor.

Başkan Özlü’nün girişimleriyle oluşturulan bölgenin en güçlü itfaiye teşkilatı, envanterine kattığı 3 yeni aracın yangın söndürme sistemleri ve fiziki özelliklerinin tamamlanmasının ardından gerek Düzce gerekse de bölge de meydana gelebilecek olası endüstriyel yangınlara da daha hızlı müdahale edecek hale gelecek.

Bu kapsamda, İzmir’de bulunan fabrika da yapım çalışmaları süren araçların son durumunu Destek Hizmetleri Müdürü Barış Bayrak ile Su ve Kanal Müdürü Murat Gülmez ile birlikte yerinde inceleyen İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman, 1 adet çift kabin tam donanımlı ilk müdahale aracı, 1 adet 32 metre tam otomatik merdivenli araç ve 1 adet 28 metre endüstriyel yangınlara müdahale aracı olmak üzere toplam 3 aracın yapımlarının en kısa süre içerisinde tamamlanarak önümüzdeki Temmuz ayı içerisinde Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde yerini alacağını belirtti.

Haber tarihi: 29/05/2021
Haber Okunma: 356
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: MEHTERAN TAKIMI İSTANBUL’UN FETHİ İÇİN YÜRÜDÜ
Sonraki: TOBB 76. ve 77. Genel Kurulu Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com