Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1836579
Aktif: 103
Bugün: 1166
Dün: 4816
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

“BÜYÜK DÖNÜŞÜM” İÇİN İLK KAZMA VURULDU


 

"ŞEHRİN KALBİNDE DÖNÜŞÜM" RESMEN BAŞLADI

PARMAKLA GÖSTERİLEN BİR CADDE OLACAK

BAŞKAN ÖZLÜ: KALICI BİR ESER OLACAK

Şehrin kalbi konumundaki İstanbul Caddesi boyunca uygulanacak olan "Kent Estetiği Projesi" için ilk kazma vuruldu. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü İstanbul Caddesi'nde başlayan çalışmaları hem yerinde inceledi, hem de projede görev alan çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün bir süre önce "Şehrin Kalbinde Büyük Dönüşüm" sloganı ile açıkladığı "Kent Estetiği Projesi"nin startı verildi. Mart ayında cadde üzerinde bulunan ağaçlar, zarar verilmeden kökleri ile birlikte sökülmüş, Düzce'nin çeşitli noktalarına nakledilip dikim işlemi gerçekleşmişti. 17 günlük tam kapanma dönemini fırsata çeviren Düzce Belediyesi İstanbul Caddesi’nde önce tabelaları kaldırdı, ardından cadde üzerindeki asfalt ve kaldırımların söküm işlemine başladı. Söküm işlemlerinde elektrik ve doğalgaz hatlarının yüzeye 15-20 santimetre derinlikte olduğu tespit edilirken, yeni projede bu hatların prosedüre uygun olarak 60 santimetre derinliğe alınacağı belirtildi.

 

"KALICI ESERLER BIRAKMAK İÇİN BURADAYIZ"

Projenin başladığı ilk gün sahaya inerek çalışmaları yerinde inceleyen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü caddenin yapım aşaması ile ilgili bilgi verdi. Projenin sadece İstanbul Caddesi üzerinde sınırlı kalmayacağını kaydeden Başkan Özlü; "Bir süre önce açıkladığımız Kent Estetiği Projemiz için bugün ilk kazmayı vurduk. 17 günlük tam kapanmayı fırsata çevirmek için ekiplerimiz gerekli hazırlıklarını yaptı ve 24 saat çalışma prensibine göre projemize başladık. Vatandaş ve esnaflarımızın mağdur olmamaları için bu tarih aralığını uygun gördük. Ramazan Bayramı sonuna kadar cadde taş örme işlemine hazır hale getirilecek. Daha sonra ağaç dikim işlemlerini ve kademeli olarak cadde üzerinde bulunan binaların cephe giydirme uygulamalarını gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerimizin içi rahat olsun, kalıcı bir eser bırakmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

 

PERSONELE MORAL OLDU

Aynı zamanda projenin başlama tarihinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne denk gelmesi nedeniyle, sahada çalışan personel ile de sohbet eden Başkan Özlü; "Arkadaşlarımız çok güzel bir iş çıkarıyor. Bu özel günde hem projemizi inceleme fırsatı bulduk, hem de çalışma arkadaşlarımıza bir nebze de olsa moral vermek istedik. Bu vesile ile bir kez daha tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Haber tarihi: 02/05/2021
Haber Okunma: 352
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: BTP’den 1 Mayıs açıklaması…
Sonraki: Fındığın Kaderi TMO’nun Elinde




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com