Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1836576
Aktif: 101
Bugün: 1162
Dün: 4816
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

TAM KAPANMAYI AVANTAJA ÇEVİRDİ


KENT ESTETİĞİ PROJESİNDE İLK ETAP BAŞLIYOR

TAM KAPANMA İLE ZAMANDAN KAZANILACAK

ŞEHRİN GÖZ BEBEĞİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün “tam kapanma sürecini en iyi şekilde değerlendireceğiz” açıklamasının ardından Kent Estetiği Projesi için çalışmalar başladı. Düzce Belediyesine bağlı ekipler, proje kapsamında İstanbul Caddesi üzerinde yapılacak çalışmanın ön hazırlıklarına yönelik tabelaların sökümüne başladı.

 

Düzce Belediyesi, Kent Estetiği Projesinin ilk etabı için düğmeye bastı. 29 Nisan 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak olan tam kapanma ile birlikte harekete geçen Düzce Belediyesi, projenin hayata geçmesi için hızlı bir şekilde çalışmaya başladı.

Bu kapsamda, Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından cadde üzerindeki tabela ve direkler kaldırılırken, ilgili diğer kurumlarca da elektrik direkleri sökülerek caddede üst yapı çalışmalarının başlaması hazır hale getirilmiş olacak.

 

CADDE ÜST YAPIYA HAZIRLANIYOR

Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince, İstanbul Caddesi boyunca yapılacak olan söküm işlemlerinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise vatandaşları ve esnafları mağdur etmemek için tam kapanma fırsata çevrilecek. Ekipler caddedeki asfalt ve kaldırımların söküm işleminin ardından zemine beton dökülerek, kaldırım taşlarının döşenmesi için zemin hazırlanmış olacak. 

 

DÜZCE’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Kent Estetiği Projesinin birinci etabına tam kapanmayı fırsat bilerek başladıklarını kaydeden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Vatandaşlarımızı ve esnafımızı mağdur etmemek için sokağa çıkma kısıtlaması varken çalışmayı başlatma kararı aldık. Ekiplerimiz, caddede yapılacak olan tüm düzenlemeler için çalışmalarını aralıksız sürdürecek. Düzce’nin çehresini değiştireceğiz. Sözümüzü tutuyoruz. Kentin gözbebeğinde hummalı bir çalışma başlayacak. Birinci etap çalışmalarımız tüm hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Haber tarihi: 01/05/2021
Haber Okunma: 377
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Düzce Üniversitesi, Odun Sirkesinin Eldesi ve Uygulama Alanlarına İlişkin Panele Ev Sahipliği Yaptı
Sonraki: BAŞKAN ÖZLÜ 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com