Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1836557
Aktif: 75
Bugün: 1111
Dün: 4816
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

ÜRETİME ÖNEM VERİYORUZ


BAŞKAN ÖZLÜ’DEN FABRİKA ZİYARETLERİ

Düzce Belediye Başkanı Dr Faruk Özlü, ilin ekonomisine ve istihdamına katkı sunan fabrikaları ziyaret ederek bilgi aldı. Özlü, ziyaretlerinde üretime dikkat çekerek pandemi sürecinin ardından üretimin daha da artmasının ilin ekonomisi için elzem olduğunu söyledi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mahalle ziyaretlerinin yanı sıra fabrika ziyaretlerini de sürdürüyor. Düzce Organize Sanayi Bölgesinde binek ve hafif ticari araçlar için süspansiyon ve direksiyon parçaları üretimi yapan Teknorot fabrikasını ziyaret eden Başkan Özlü, Düzce’nin istihdamına katkı sağlayan firmanın Genel Müdürü Cevat Aslan’a teşekkür ederek, “ Yerli otomobilimizin üretilme sürecine başlaması ile yedek parçaların ülkemizde ve Düzce’mizde üretilmesi bizi oldukça memnun etmektedir” ifadelerinde bulundu.

SANAYİ KURULUŞLARIMIZLA DÜZCE’MİZ KAZANACAK

Başkan Özlü ardından Düzce’de uzun yıllardır faaliyet gösteren MDF-MDF-Lam fabrikası Divapan Genel Müdürü Muzaffer Aydemir’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Divapan fabrikasının Düzce’nin de önemli fabrikalarından biri olduğuna dikkat çeken Başkan Özlü, uzun süredir Düzcelilere istihdam konusunda katkı sunan fabrika Genel Müdürü Aydemir’e teşekkür etti.

Üretim ve istihdamın Düzce için önemli olduğunu bu yüzden de fabrikaları olan sanayi kuruluşlarını ziyaret etmeye başladıklarını kaydeden Başkan Özlü, “ Sanayi kuruluşlarımız hem istihdam hem katma değer sağladığını görmek bizleri de mutlu ediyor. Düzce’mizin her alanda sanayi sektörüne ve üreticiye ihtiyacı var. Ben inanıyorum ki organize sanayi bölgelerimizdeki sektör çeşitliliği arttıkça hem ülkemiz hem de Düzce’miz kazanacak. Hemşehrilerimize istihdam kapısı açan fabrikalarımıza teşekkür ediyorum” değerlendirmelerinde bulundu.

 

 

Haber tarihi: 30/04/2021
Haber Okunma: 331
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Düzce TSO Toplu Komite Toplantısı Gerçekleştirildi
Sonraki: Tuna Düzce Belediye Başkanı Dr.Faruk Özlü'nün danışmanı oldu




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com