Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1836566
Aktif: 83
Bugün: 1133
Dün: 4816
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞKAN ÖZLÜ, SON NOKTAYI KOYDU



HEM ZAMAN HEM YAKITTAN TASARRUF EDİLECEK

KERVAN KAVŞAĞI İYİLEŞTİRME PROJESİ BAŞLIYOR

MAHALLE MUHTARLARININ DA DESTEĞİ İLE KERVAN KAVŞAĞI PROJESİ BAŞLIYOR
KERVAN PROJESİ TAMAM, SIRA UYGULAMADA

Kervan Kavşağı’ndaki trafik keşmekeşini büyük ölçüde rahatlatacak olan ‘Kervan Kavşağı İyileştirme Projesi’nde sona gelindi. Ramazan Bayramının ardından başlanacak olan çalışmalarla yeni cepler ve akıllı sinyalizasyon sistemi, kavşaktaki trafik yükünü alacak. Sürücüler zamandan ve yakıttan tasarruf sağlayacak.

Düzce'de trafik yükünün en yoğun olduğu noktalardan biri olan Kervan Kavşağı'nda iyileştirme projesi hayata geçiyor. TEM ve D-100 Bağlantı Yolu, Bahçeşehir, Otogar, Kültür Merkezi, Adliye, İl Emniyet Müdürlüğü gibi noktaların geçiş güzergâhının kesiştiği kavşak için en uygun proje belirlendi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü projeyi uygulamak için son hazırlıkların yapıldığının müjdesini verdi.

"BÖLMÜYOR BİRLEŞTİRİYORUZ"

Başkan Özlü, Kervan kavşağı bölgesinde ilk olarak viyadük yapma taraftarı olduklarını ancak bölgenin fiziki olarak viyadük yapmaya yeterli olmadığının belirlendiğini ifade ederek, “Alan, karayollarının şartlarını karşılamıyordu. Karayolları tarafından önerilen kavşak iki mahalleyi bölecek ve mevcut halinden daha kullanışsız olacaktı. Karayolları ile anlaşma sağlayamayınca biz de Düzce Belediyesi olarak kavşak bölgesini devralmak için harekete geçtik” dedi.

"İNCE ELEDİK SIK DOKUDUK"

Devralma çalışmaları öncesinde bölgeyle ilgili alternatif projelerin de paydaşlarla değerlendirildiğini söyleyen Özlü en uygun projede mutabık kalındığını söyledi. Bir dizi toplantının ardından iyileştirme projesi yapılmasına karar verildiğini anlatan Başkan Özlü; "Fevzi Çakmak ve Cedidiye Mahalle muhtarlarımız, STK temsilcilerimiz, bölge esnaf ve vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde olduk, toplantılar yaptık. Hem bölge hem de tüm şehir açısından en iyisi, en sağlıklısı, en hızlısı ne ise onu yapalım istedik. Muhtarlarımızın da onaylamasıyla birlikte Ulaşım Master Planı içerisinde yer alan kavşakta, mevcut durumun iyileştirilmesinde karar kılındı. Uzman ekiplerimiz kavşakta araç sayımlarını gerçekleştirerek mevcut hali ve projenin ardından öngörülen analizleri raporladı. Çıkan rapora göre kavşağı kullanan sürücülerimiz yakıttan ve zamandan tasarruf edecek, ayrıca araçlar daha az egzoz salınımı yaparak çevreye daha az zarar verecek. Projemizin yapımını Ramazan Bayramının hemen ardından başlatıp kısa süre içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Haber tarihi: 26/04/2021
Haber Okunma: 383
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Tam kapanma dönemi: 29 Nisan akşamından 17 Mayıs'a kadar kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması
Sonraki: “Helal Sertifikalandırma Bir İhtiyaç”




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com