Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1827926
Aktif: 128
Bugün: 718
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

20 GÜN BÜTÇE GÖRÜŞÜLECEK


İl Genel Meclisi Kasım ayı ilk toplantısı yapıldı. 3 gündem maddesi ile başlayan toplantıda gündem maddeleri plan bütçe komisyonuna havale edildi. Ayrıca Şıralık Mahallesi’nde bulunan 141 metrekare arazinin tenis kortu yapılması kaydı ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne tahsisi görüşüldü. İl Genel Meclisi Kasım ayı bütçe görüşmeleri başladı. Bugün İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül başkanlığında başlayan toplantılarda 3 gündem maddesi yer aldı. gündem maddelerinden biri GSM şirketlerinin ihtiyacı olan baz istasyonlarının Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından güvenlik sertifikası alınması kaydı ile 10 yıl süreli kurulması için ve kiralama işleminin yapılabilmesi için il encümenine yetki verilmesi talebi görüşüldü. Yine aynı zamanda il encümenleri tarafından incelenen 2012 mali yılı bütçe tasarısı görüşülmesi talebi görüşüldü. Son olarak ise Destek Hizmet Müdürlüğü’ne akaryakıt alımı için ödenek aktarılması talebi görüşüldü. Görüşülen gündem maddeleri plan bütçe komisyonuna havale edildi.

Daha sonra komisyon raporlarına geçildi. Gümüşova İl Genel Meclis Üyesi Hasan Arslan tarafından okunan plan bütçe ve imar bayındırlık raporunda Şıralık Mahallesi’nde bulunan 141 metrekare yüzölçümlü alanın tenis k kortu yapılmak üzere Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne tahsisinin uygun görüldüğü ifade edildi. Rapor il genel meclisine sunularak kabul edildi.

Daha sonra Gölyaka İl Genel Meclis Üyesi Necmi Kap tarafından okunan imar ve bayındırlık komisyon raporunda Kaynaşlı Darıyeri Hasanbey Köyü’nde bulunan 7269 sayılı Afet Kanunu kapsamında yapılan afet konutlarına ait imar plan tadilat teklifi İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne tahsis edilmesinin kararlaştırıldığı rapor meclise sunuldu. Toplantı daha sonra sona ererken Kasım ayı boyunca bütçe görüşmeleri nedeni ile İl Genel Meclisi 20 gün toplanacak. Kasım ayı ikinci toplantısı yarın saat 09.00’da İl Genel Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

Haber tarihi: 01/11/2011
Haber Okunma: 1488
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: MARKALAŞMA İÇİN BİR ARADALAR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com