BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           • Düzce CHP Millet vekili Talih Özcan'ın 30 Ağustos Mesajı   Tarihimizin en şanlı, en kutlu ve en onurlu zaferi 30 Ağustos 1922 Başkomutanlık Meydan...           • ERCAN ÖZTÜRK'TEN 30 AĞUSTOS MESAJI   ÖZTÜRK, "7 DÜVELE KARŞI KAZANDIĞIMIZ BÜYÜK ZAFERİN ADIDIR, 30 A...           
İstatistikler
Toplam: 1792698
Aktif: 35
Bugün: 540
Dün: 1954
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Survivor Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında? Survivor Ayşe Yüksel nereli?


Survivor 2021 kadrosunda yer alan isimlerden biri de Ayşe Yüksel olarak açıklandı. Survivor yeni bölümlerin yayınlanmaya başlamasının ardından Survivor yarışmacıları da araştırma konusu olmaya devam ediyor. Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan Ayşe Yüksel, Düzce ilinden yarışmaya katılıyor. Seçmeler esnasında Acun Ilıcalı, Ayşe ile ilgili ilginç bir anısını anlatmıştı. Ayşe Yüksel seçmeler esnasına Acun Medya'da çalışan çok isim var ben yarışan olmaya geldim diyerek ne kadar iddialı olduğunu ortaya koymuş. Peki Ayşe Yüksel kimdir?

 Haber:Burası Cumayeri 

Ayşe Yüksel kimdir sorusu merak konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2021 kadrosunda Gönüllüler takımda yer alan Ayşe Yüksel, Survivor'da gerçekleştirilen ilk konseyin ardından İlayda Şeker'i Gönüllüler takımına yollamışlardı. Survivor 2021'de İlayda'nın Ünlüler takımına geçmesi ile Gönüllüler takımı kadınları arasında kısa süreli tartışma yaşanmış Aleyna, Ayşe'ye sen kendini çok fazla ön planda tutuyorsun açıklamaları ile yüklenmişti. Peki Ayşe Yüksel kimdir?

SURVİVOR AYŞE YÜKSEL KİMDİR?

Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü Kersendüzü mahallesinde doğmuştur. Genç bir isim olarak dikkat çeken Ayşe Yüksel yaşı 20'dir. 20 yaşında olmasına rağmen, hayatına çok şey sığdırmayı başaran Ayşe Yüksel, yaşının genç olmasının hiçbir şeye engel olmayacağını söylüyor. Halen üniversite öğrencisi olduğunu dile getiren Survivor Ayşe Yüksel, 2. sınıfta öğrenim gördüğünü belirtmektedir. Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde okumaktadır. Spor ile çok içli dışlı olduğunu belirten Ayşe Yüksel, çocuk yaşlardan itibaren sporun pek çok farklı branşıyla ilgilendiğini de aktarıyor.

 

AYŞE YÜKSEL MESLEĞİ VE KARİYERİ

Ayşe Yüksel mesleği itibariyle sporun içinden gelen bir yarışmacı olarak dikkat çekmektedir. Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldığını söyleyen Survivor Ayşe Yüksel, ortaokul 7. sınıfta haltere başladığını ve Türkiye'de 3. olduğunu belirtiyor. Ayşe Yüksel, halterdeki bu başarısını 1 yıl devam ettirdikten sonra voleybola geçtiğini söylüyor. Survivor Ayşe, mahalli ligde tam 6 yıl boyunca oynadığını belirtiyor. Ayşe Yüksel voleybol kariyerinin 2. yılında tenis antrenörlüğüne başladığını ve 4 yıldır tenis antrenörlüğüne devam ettiğini vurgulamaktadır. Yüksel, lisede basketbol okul takımında 3 oynadığını söylüyor. Eğitimine halen devam ettiğini aktaran Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde 1 yıl futsal oynadığını, yüzme dersi aldığını söylüyor. Yüksel aktif olarak tenis hocalığı görevini yürütmektedir.

SURVİVOR AYŞE YÜKSEL BAŞARILARI

Aktif olarak çocuk yaşlardan itibaren sporun içerisinde yer alan Survivor Ayşe Yüksel halter branşında genç kategorisinde Türkiye 3.'sü olmuştur. Ayrıca voleybol, basketbol, tenis, yüzme, futbol gibi pek çok farklı dalda da yer alarak, sporculuk kariyerini çeşitlendirmiştir. Uzun süredir tenis ile ilgilendiğini belirten Ayşe Yüksel, Instagram hesabından da tenis kortlarında çekilen fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmiyor.

 Düzce Gerçek gazetesi olarak Ayşe Yüksel'e başarılar diliyoruz.

 

Haber tarihi: 13/01/2021
Haber Okunma: 4675
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYE HAZIR EKİPLER TÜM HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Sonraki: İLİMİZDEKİ TURİZM İŞLETMELERİNE EXCELTOUR PROJESİ KAPSAMINDA “AVRUPA MÜKEMMELİYET SERTİFİKASI” VERİLECEKTİR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com