CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Fethullah Gülen, Sonunda Geberdi Gitti!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, Fethullah Gülen'in vefatını değerl...           • Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu heyeti bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya geldiler TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Sayın Fuat Oktay ve Komisyon üyeleriyle, Türkmenistan M...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: AKP'li Düzce Belediyesi’nin İştiraki BELKA A.Ş’nin 5 Milyon TL'yi Aşan Vergi Yüzsüzlüğü Asla Kabul Edilemez!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, AKP'li Düzce Belediyesi’nin ...           • ZABITA İHBARI ANINDA DEĞERLENDİRDİ MARKETTEKİ GÜVELENMİŞ GIDALAR TESPİT EDİLDİ TUTANAK TUTULDU, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜ...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: İsmet İnönü’nün Adının Silindiği Millet Bahçesi’nde Halk Soyuluyor: Beltur’un Fahiş Fiyatları Asla Kabul Edilemez!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: İsmet İnönü’nün A...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Bahçeli'nin Sözleri, AKP’nin Eski Açılım Sürecini Hatırlatıyor!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, MHP Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı or...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Düzce İl Kongresi'nin Üzerinden Bir Yıl Geçti!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, CHP Düzce İl Kongresi’nin &u...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN GÖRME ENGELLİ BİREYLERE ZİYARET   BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER VE GÜVENLİK GÜNÜNDE ANLAMLI BULUŞMA ...           • ARAÇ BAKIM VE TAMİRLERİ ÖZ KAYNAKLARLA YAPILIYOR DÜZCE BELEDİYESİ TASARRUF SAĞLIYOR  Düzce Belediyesi bünyesindeki hizmet ara&...           • Düzce Üniversitesi’nden Sanayi Kuruluşlarıyla Eğitim İş Birliği Protokolü Düzce Üniversitesi, TB SewtechTurkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile &ldq...           
İstatistikler
Toplam: 1924917
Aktif: 15
Bugün: 55
Dün: 1257
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Babacan Düzce'ye geldi.


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan Düzce ziyaretinde önemli konulara değindi. Türkiye’nin ekonomi ve temel hak ve özgürlükler konusunda sıkıntı yaşadığını belirten Babacan, ‘ Biz tüm sorunlara DEVA olmak için yola çıktık ve sorunlara çözmeye talibiz’ dedi.

 DEVA Partisi Genel Başkanı, Düzce il başkanlığı binasının açılış töreninde ve basın toplantısında Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun genel bir değerlendirmesini yaptı. DEVA partisinin Türkiye genelinde örgütlendiğini ifade eden Ali Babacan ‘ Düzce’de 40’ıncı kongremizi yapıyoruz’ dedi. Babacan daha sonra şu görüşlere yer verdi: “ Öncelikle Deva Partisi’nin Düzce 1. İl Olağan Kongresi için bugün burada beraberiz. Aynı zamanda Düzce Deva Partisi Hizmet Binasının açılışını da gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Deva partisi biliyorsunuz hızlı bir şekilde örgütleniyor, Türkiye’nin dört bir tarafında il teşkilatlarımız ilçe teşkilatlarımız oluşuyor. Bugüne kadar 81 ilimizin 78’inde kurucu heyetimizi görevlendirdik. 922 İlçemizin 468’inde kurucu heyetimizi görevlendirdik. Bugün 40. Kongremizi yapmak üzere Düzce’deyiz.

Kongre vesilesiyle de çarşı pazar esnaf ziyareti gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerde vatandaşlarımızı dinliyoruz. Hem kendimizi anlatıyoruz hem de onların sıkıntılarına çözüm bulabilmek adına değerlendirmelerde bulunuyoruz.

Düzce çok önem verdiğimiz ve çok büyük potansiyeli olan bir il. Aynı zamanda hem Ankara’ya hem İstanbul’a yakınlığı ile de konum olarak çok değerli bir bölgede. Deva partisi bir ihtiyaç üzerine kuruldu. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine kuruldu. Ülkemizin her alanda sorunları büyüyor. Demokrasi ile ilgili sorunlarımızı görüyoruz. Basın ve ifade özgürlüğü ile ilgili sorunlarımız da var. Türkiye konuşamayan bir ülke, konuşamadıkça sorunları çözemeyen bir ülke haline geldik.

Temel hak ve özgürlükler ile ilgili sıkıntılarımız da büyüyor. Bu sorunlar ekonomimizi de kötü etkiliyor.  Ekonomimizin en büyük sıkıntıları işsizlik ve genç işsizlik. Bu sorunlar ile birlikte emekliler memurlar işçiler ve sabit gelirli vatandaşlarımız alışverişlerini bile zar zor yapar haline geldi. 

Ülkenin makro ekonomik dengeleri de bozulmuş durumda özellikle döviz kurunun çok hızlı artması enflasyona birebir yansıyor. Bir yandan hayat pahalı bir yandan yüksek faiz bunlar yatırımı engelliyor.  Biz Deva partisi olarak Tüm Türkiye adına bu sıkıntılara “DEVA” olmak için bu yola koyulduk.  9 aydır çok yoğun bir şekilde seçimlere girmeye hak kazanan bir siyasi parti olmak için çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızın sonucunu alacağız.”

 

 

Haber tarihi: 05/12/2020
Haber Okunma: 3440
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: ANTİK KENTİ DÜNYA’YA KAZANDIRMALIYIZ
Sonraki: BORÇ YAPILANDIRMASI İÇİN SON BAŞVURU 31 ARALIK




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com