Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832528
Aktif: 54
Bugün: 2271
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 12 KASIM DEPREMİ MESAJI 12 KASIM SORUMLULUKLARIMIZI ARTIRDI


Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,  Düzce’yi derinden etkileyen 12 Kasım Düzce depreminin 21. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özlü, “İlimiz Düzce, 17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 tarihinde meydana gelen iki büyük depremi yaşamıştır. 12 Kasım 1999 yılında Düzce merkezli olarak meydana gelen ve 7.2 şiddetindeki felaket sonrası birçok vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve yaralanmıştır. Ülkemizin jeolojik yapısı ve şehrimizin deprem bölgesinde bulunması sebebiyle gelecekte de depremi yaşama olasılığımız oldukça yüksek. Bu noktada da deprem tehlikesine karşı bilinçli olma ve buna karşı tedbirlerimizi alma zorunda olduğumuzu bir kez daha hatırlamakta fayda var. Bize düşen afet risklerine karşı her türlü önlemlerin alınması konusunda yaptırım gücümüzü kullanarak, kurallardan taviz vermeden binalarımızı da buna göre yapılandırmaktır. Kentsel dönüşüm uygulaması da bunun için çok büyük önem arz etmektedir. Yaşanan afetlerden ders çıkartarak acı tecrübeleri unutmadan depreme hazırlıklı bir toplum haline gelmeliyiz” dedi.

“ACIYI YÜREKLERİMİZDE YAŞIYORUZ”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü sözlerine şöyle devam etti: “12 Kasım 1999 Düzce Depreminin 21. Yıl dönümünde,  bir kez daha derin bir hüznü ve acıyı yüreklerimizde yaşıyoruz. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizi, rahmetle anıyorum. Ailelerinin acılarını yürekten paylaşıyor, tekrar baş sağlığı diliyorum. Bu vesile ile de geçtiğimiz haftalarda İzmir depreminde hayatını kaybeden kardeşlerimize de Allah’tan rahmet, İzmirlilere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim bir daha ülkemize ve milletimize böyle acılar yaşatmasın” ifadelerinde bulundu.

Haber tarihi: 12/11/2020
Haber Okunma: 3729
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: 21 yıldır acımız taze
Sonraki: GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com